| LosSantos12 a întrebat:

Este ceva neinregula sa fi emo?(Nu sunt emo dar multi ii urasc si se feresc de ei)

Răspuns Câştigător
| LittleLady a răspuns:

Acesta este un subiect putin mai complicat! A fi emo nu presupune doar a te machia cu negru, a-ti ciufuli parul sau a-ti face nu stiu cate piercinguri; a fi emo inseamna a te izola de restul lumii, sa zic asa, a-ti crea o lume proprie din care regulile sa dispara, in care sa actionezi dupa propria dorinta.De obicei aceste persoane emo traiesc in comunitati. Ceea ce inseamna camai multi tineri cu aceeasi "durere" se inteleg reciproc si se ajuta,doar ca fac asta intr-un mod, ai ciudat, manifestarile lor si modul in care arata inrozindu-i, uneori, pe oameni.Tocmai de aceea ei sunt diferiti de totti ceilalti oameni si oarecum respinsi.
Nu vad ceva rau in afi emo, doar ca felul in care arata ii face sa para mai iudati, caci pana la urma si eu sunt tot oameni!
Dar oricum eu daca as ajunge intr-o stare care m-ar determina sa fiu emo nu as accepta aceasta schimbare in viata mea. Adica poti fi o persoana mai linistita si mai retrasa, dar nu atat de sinistra.
Sper ca ai aflat ce voiai sa afli.Acesta este punctul meu de vedere.
Funda?

6 răspunsuri:
| gyovany95 a răspuns:

Da, e în neregulă, pentru că EMO au obiceiuri necontrolate. Sunt priviți ca o latură socială inadaptată! OAmenii nu vor să se atașeze la astfel de grupuri.

| BlessRock a răspuns (pentru gyovany95):

Te contrazic, eu unul as vrea sa ma atasez unui astfel de grup... si sunt ferm convins ca mai exista persoane care gandesc ca mine

| MadRaven a răspuns:

Buna!
Stii cum e, oamenii in general se iau de orice e din, de orice iese din tiparul omului obisnuit.
Eu sincer nu am nimic cu ei, daca ei ma respecta ii respect si eu.
Numai bine!happy

| Unknown1318 a răspuns:

Atata timp cat nu iti tai venele si in prezenta oamenilor esti ok, nu stiu ce nu ar fi in regula happy

| SimonaCristina a răspuns:

De ce, ei nu sunt oameni?!
Gusturile nu se discuta, fiecare cu stilul lui.
Pa happy

| SweetAl3x a răspuns:

Mai sunt si copilasi din astia care se chinuie sa fie emo, isi cauta motive de suferinte, de durere, doar sa incerce sa isi dezvolte si ei o alta personalitate. Si dupa aia renunta si ii vezi cu toculete, cu floricele in par, bucle si alte alea.
De un True Emo m-as feri si eu.
Ce sa fac, sa-mi fie frica ca daca ii zic ca maine ploua, sa-si taie venele? laughing

Întrebări similare