Pai e cam rau, e prea izolat, inchis in el. Majoritatea persoanelor au prieteni pe la 13-14 ani si e cam normal. Daca nu a avut niciodata prietena pana acum insemna ca ori e urat, ori e prea pampalau si nu e in stare sa-si faca prieteni. Spune-i asta din partea mea : ''Mai iesi si tu prin lume!, crede-ma ai mare nevoie''.
Multi de aici spun ca ne e grav sau ciudat, dar daca pana si mama lui il considera asa insemna ca e... (nu gasesc cuvantul potrivit ), sa zicem ca e un fraier.
Scuze daca esti tu si te-am jignit dar asta e parerea oamenilor mai normali care le place distractia si sa iasa cu prietenii. (adica oamenilor normali)
Daca ti-as spune ca stiu o fata EXACT ca tine? Stai linistit, nu esti singurul...
Ai viata ta, traieste-o asa cum iti doresti indiferent de ce spune lumea(chiar si parinti rudele apropiate, etc).
Nu e/esti ciudat. Adica... poate un pic, dar asta fiindca e lumea plina de fraieri care stiu doar harta cluburilor din oras si atat. Am avut o dilema asemanatoare destul de multa vreme. Ideea e ca important e sa faci NUMAI cum simti tu ca e bine. Nu uita ca oamenii care fac ceva important(sau care raman in amintire) nu sunt niciodata cei ce merg pe o "carare" comuna, banala. Succes!
Ohhh.Ma cam regasesc in ceea ce spui tu.
A fi ciudat, din punctul meu de vedere e genial! De ce? Pt.ca te diferentiezi de ceilalti.Esti altfel.
Ce e rau in a fi altfel?
Cand ti se spune ca esti un ''ciudat'', raspunde cu: ''Stiu si imi place cum sunt''.
Esti cum vrei sa fii.
Eu n-as zice la fel ca tine cand ii se spune ca-i ciudat, cu ' stiu si imi place cum sunt ' ca in sufletul lui, el nu suporta chestia asta si il framanta mult mai mult
Trebuie sa te accepti asa cum esti. Daca nu faci acest lucru, vei avea de suferit mult.
Mda o fii asa, eu de exemplu as fii intr-o situatie asemanatoare cu el, sa nu luam in calcul ' nu a avut niciodata o prietena' in rest sunt in aceeasi situatie, si uneori ma gandesc ' dar pana cand? '.
Nu e ciudat, e doar felul tau de a fi. Totusi, esti in floarea florii varstei ... mai socializeaza, mai flirteaza, mai si distreaza-te si pe afara. E vara, e vacanta, ai 3 luni la dispozitie sa iti faci cunostinte noi, de parca in restul anului nu ai putea..., dar vara parca e mai simplu. Nu te lasa intimidat de ce zic cei din jurul tau. E viata ta, deci poti face ce doresti cu ea, atata timp cat nu ii ranesti pe altii. Sper ca te-am ajutat.
Deci din cate spui pari un tip total opus celor din ziua de astazi.sincer mi-ar face mare placere sa te cunosc, daca ai vrea si tu crazy.medeea.
Diorrus întreabă: