Asa este! Mai mult, acuma manualele sunt foarte reduse ca marime si cu foarte putine informatii si tot le este greu. Pe vremea mea erau niste manuale groase si nici macar nu ne-am gandit ca am putea copia. Cu toate acestea unul singur din liceul meu n-a luat bacalaureatul. La mine in clasa am intrat 35 in liceu si am iesit 29 deoarece 6 nu au rezistat cu invatatura.
Nu, nu e greu. Mulți îl pică pentru că nu îi acordă importantă absolut deloc.
Mai era unu zilele trecute care abia vroia sa ajunga la facultate ca vrea viata " de noapte" sex in 3, si numai cluburi. ala cu siguranta nu trece de liceu la ce mentalitate de prost are.ce am vrut sa zic cu astea,, nu invata, majoritatea ii doare de "iubiti si iubite" si merg la scoala doar sa faca prezenta. daca esti catusi de putin inteligent, prinzi totul din clasa, si dupa ore stai afara, dar daca esti prost, la bac stai si te plangi.
Buna intrebare.
Din cate inteleg de la prietenii care au dat deja bacul, sunt mai multe cauze: dau de unele intrebari/cerinte la care nu stiu sa raspunda deoarece nu li s-a predat informatia la scoala, profesorul preferand sa o omita, crezand ca nu are rost. De-aceea presupun ca e mai bine sa citesti si din manual. Am patit asta la simularea de la istorie.
Alta ar fi, exact, dezinteresul. Nu merge sa te apuci sa inveti cu doua zile inainte de bac ce nu ai studiat in patru ani.
Altii nu dau atentie la micile detalii... Ortografia, punctuatia, gramatica, consecventa in idei. Am observat ca profesorii sunt exigenti cand vine vorba de asta.
Alexandrina_1467 întreabă: