| ionnik a întrebat:

Este cineva aici care a fost in liceul virgil madgearu din ploiesti sau stie ceva despre acest liceu? as vrea sa stiu, deoarece am intrat aici si nu prea imi convine...

13 răspunsuri:
| ionnik explică:

Multi imi zic sa ma mut de la liceul asta fiindca ba nu se face carte ca lumea ba ca e debandada si e un liceu f f f proststraight facestraight facestraight face nu stiu ce sa mai cred...eu inteleg ca lmv cuza peda si cara st cele mai bune, da fratilor! ce naiba toata lumea sare cu gura pe mine de parca as fi intrat la...barcanestistraight facestraight facestraight face

| ionnik explică:

Nu! sty linistit o fata de la mine din fosta clasa imi tot zice de liceul ala tot felullaughing

| ionnik explică:

8, 65 am intrat ultima de acolo laughing dar nu mai conteaza sunt fericita ca am intrat aici ca de nu intram in spiru big grin da-mi si mie adresa da de mess sa mai vb pls happy

| steff a răspuns:

Buna! Si eu sunt din Ploiesti.Eu il consider un liceu destul de bun, avand in vedere ca l-am pus printre primele optiuni. Apoi, daca chiar nu iti place, te poti transfera, insa numai la sfarsitul anului.Eu am intrat la Caragiale, la mate-info franceza, dar daca n-o sa imi placa ma transfer la M. V.(am si eu un fost coleg la economic si e f multumit, mai ales ca putea sa intre la licee mai bune, cu 8, 96)Bafta in continuare!

| steff a răspuns:

Scz daca te-am facut sa te simti prost, dar nu ai inteles de fapt ce am vrut sa zic:ca e un liceu bun. OK? ink odata scuzebig grinnu am vrut sa sune asa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu sunt clasa a10a in Economic si sunt foarte multumita ca am intrat in acest liceu! Daca vrei sa mai vorbim uite id meu : fluturash.roz19

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am intrat la econmik q 8.87 smug care sunteti prima cls de la prfilu' economik?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi eu am intrat in Virgil Madgeru Ploieşti la economie cu 8. 67.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2010...cine a intrat la virgil madgearu ploiesti profil economic...si eu am intrat la prima clasa (bine printre ultimi dar am intratlaughing ) id meu casian_Nike09

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu iti convine? La ce profil?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce profil esti? eu sunt la spiru la mate info si este ok dar nu este ceea ce caut eu. Mie dintotdeauna mi-a placut liceul economic dar am gresit cand am completat fisa de admitere. Acum vreau sa ma transfer dar am fost si secretara spune ca nu prea sunt locuri. Uite aici id meu byutza75 da-mi add ca sa imi sp si mie mai multe... daca pleci tu e o sansa in plus pentru mine love struck sper sa reusesc :-

| babytsa a răspuns:

Buna! si eu am intrat in economikbig grin la profil economic. ce medie ai avut tu:d?

| babytsa a răspuns:

Ionnik intra pe id meu yo_babylicious mai vb j eu am intrat tot in economikbig grin