Multi imi zic sa ma mut de la liceul asta fiindca ba nu se face carte ca lumea ba ca e debandada si e un liceu f f f prost nu stiu ce sa mai cred...eu inteleg ca lmv cuza peda si cara st cele mai bune, da fratilor! ce naiba toata lumea sare cu gura pe mine de parca as fi intrat la...barcanesti
Nu! sty linistit o fata de la mine din fosta clasa imi tot zice de liceul ala tot felul
8, 65 am intrat ultima de acolo dar nu mai conteaza sunt fericita ca am intrat aici ca de nu intram in spiru da-mi si mie adresa da de mess sa mai vb pls
Buna! Si eu sunt din Ploiesti.Eu il consider un liceu destul de bun, avand in vedere ca l-am pus printre primele optiuni. Apoi, daca chiar nu iti place, te poti transfera, insa numai la sfarsitul anului.Eu am intrat la Caragiale, la mate-info franceza, dar daca n-o sa imi placa ma transfer la M. V.(am si eu un fost coleg la economic si e f multumit, mai ales ca putea sa intre la licee mai bune, cu 8, 96)Bafta in continuare!
Scz daca te-am facut sa te simti prost, dar nu ai inteles de fapt ce am vrut sa zic:ca e un liceu bun. OK? ink odata scuzenu am vrut sa sune asa...
La ce profil esti? eu sunt la spiru la mate info si este ok dar nu este ceea ce caut eu. Mie dintotdeauna mi-a placut liceul economic dar am gresit cand am completat fisa de admitere. Acum vreau sa ma transfer dar am fost si secretara spune ca nu prea sunt locuri. Uite aici id meu byutza75 da-mi add ca sa imi sp si mie mai multe... daca pleci tu e o sansa in plus pentru mine sper sa reusesc :-