| BeInnocent a întrebat:

Este cineva care foloseste placa in fiecare saptamana? cum ingrijiti parul?

10 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Folosesc placa în fiecare zi.
Pentru îngriirea lui aplic o dată la 2 zile o mască compusă din câteva picături ulei de ricin, măsline și o fiolă de vitamina A/E (pentru creștere și regenerare).
Baftă!

| anss23 a răspuns:

Eu folosesc placa o data la 2 zile de vreo 2-3 luni.(stiu,e foarte des, dar urasc cum imi sta parul natural). Sincer ma si mira ca parul nu mi s-a deteriorat prea tare, adica nu-mi cade mai mult decat inainte, singurul lucru pe care l-am observat este ca textura parului s-a schimbat, adica acum se incurca foarte usor si nu mai e asa moale.Incerc sa folosesc spray pentru protectie termica de fiecare data, dar am senzatia ca atunci cand il folosesc parul mi se ingrasa mai repede, deci de multe ori ma dau direct cu placa.Tot ce fac in rest pentru "ingrijirea" parului este sa ma spal din 2 in 2 zile cu sampon si folosesc balsam dupa fiecare spalare.Banuiesc ca ar fi indicat pentru cei care folosesc placa des sa foloseasca si niste masti o data la 1-2 saptamani.

| Chαяtreux a răspuns:

De 3 ori pe saptamana chiar laughing hm, am parul puternic, rezista. Mai folosesc ser pentru varfuri deteriorate cu keratina provitamina B5 de la gerovital plant, si inainte de baie aplic ulei de ricin pe par, si stau asa cateva ore. Imi tund varfurile cam la doua luni

| Yaesmin a răspuns:

Nu e bine sa o folosesti asa des.Ti se va strica parul.

| Iubibilăă a răspuns:

Placa poate fi nociva daca o folosesti des. Incearca sa faci o pauza.
Te pup.

| Uza a răspuns:

Buna.
Pfff...numai suport cand aud persoanele care tot zic ca placa strica parul straight face daca nu abuzezi de ea nu iti strica cine stie ce, crede-ma.
Eu folosesc placa o data sau de 2 ori pe saptamana, aproximativ de 8 luni, in fiecare saptamana + vopsit si nu mi s-a intamplat nimic pana acum, slava Domnului dar am grija sa il spal cu un sampon bun si de fiecare daca folosesc masca.
Iti recomand sa folosesti intotdeauna un spray termic deoarece chiar se simte diferenta, a si pentru un plus de ingrijire iti recomand sa iti cumperi un spray pentru diverse nevoi ale parului( de ex. spray-urile de la Gliss, AVON, etc) dupa ce iti indrepti parul.
A si nu in ultimul rand sa folosesti o placa buna, gen Remington, Rowenta.
O viata avem si sa nu ne ingrijim nu dorim?!?

Răspuns utilizator avertizat
| EVA9443 a răspuns:

Eu folosesc placa de vreo 2-3 ori pe saptamana sau il usuc cu feonul, deoarece tine drept pina la spalare.Cind folosesc placa nu utilizez niciun produs de protectie, deoarece nu cred in ele.Dar cind imi spal capul folosesc balsam de par

| Stefan_Laura_1995 a răspuns:

Folosesc placa de 2 ori pe saptamana. In primul rand trebuie ea ingrijita ( cand este calda sterge-o cu o carpa uscata) pentru a nu ingraja parul si in aldoilea rand parului trebuie s aii acorzi atentie ( eu folosesc sampon plus balsam, iar o data pe saptamana si ulei de maslina si cand simt ca este nevoie iau un tratament o masca de par )

| Giulya1 a răspuns:

Da! Eu folosesc placa in fiecare zi... Si nu-l ingrijesc sepcial. Am un balsam bun de par siintainte sa mi-l intinad il dau u un sprey protector si cu ceara de par si in tund regulat. Odata la 2-3 luni imi iau din varfuri si nu imi este deloc ars! Sper ca te-am ajutata! Mult succes. happywinking