un sport spectaculos, antrenant in care din orice situatie se poate reveni si castiga. E un sport frumos, diferit de celelalte prin faptul ca nu e violent deloc.L-as putea compara cu golful.Pentru a-l putea practica e nevoie de o anumita gindire, un anumit statut social dar mai ales de abilitatea de a stii cum sa pierzi. Mi se pare un sport antrenant care te tine continuu in priza iar dupa ce te-ai oprit din jucat iti dai seama ca ai depus mai mult efort decat puteai. Ai nevoie de echipament corespunzator, un teren unde sa te antrezi si bineinteles un instructor. Asta daca vrei sa faci ceva performanta si antrenamente intr-un cadru organizat. Este un sport costisitor, dar frumos. Ideea e sa te simti bine Daca vei gasi un loc unde sa te antrenezi si un antrenor te va ajuta el mai mult si iti va da el mai multe informatii ! Succes.
Funda?
Eu am facut ...este un sport foarte frumos dar care necesita sa te dedici 100 % sa stii ca daca vrei sa te apuci gandeste te bine daca acesta este sportul pe care vrei sa-l urmezi deoarece necesita mult timp si bani...trebuie sa fi foarte pasionat ca sa continui : )
Elenastoica9 întreabă: