Da pe data de 9 iulie 2009 cred...Intr-un accident de masina.In masina era cu ea si cea care o joaca pe ema si ea a murit
Cand am vazut intrebarea aceasta, am intrat rapid sa vad daca era adevarat. Putea insemna sfarsitul serialelor tampite.
Tu esti tampit daca nu iti place nu te baga
Phoebe Tonkin (17 octombrie 1989 în Sydney, Australia, moarta pe 16 martie 2009 in Sydney, Australia intr-un accident groaznic de masina impreuna cu Claire Holt cand au fost zdrobite de un camion)
Da, cautati pe internet sunt si poze dar sunt doua zvonuri iN Accident sau din cauza drogurilor? Acestea daca sunt unite se formeaza adevaratul motiv: Ea impreuna cu Emma sau drogat si nefiind atente la circulatie leau calcat masina... Dar nici in ziua de azi nu sa gasit pers care a omorato...Masina a disparut "misterios" Si Emma nusi mai aminteste ce s-a intamplat. Dar, nu Cleo a murit ci Ema ganditiva la detalii "Ea de ca nu mai apare la filmari?" Pt ca nu mai este :oCleo are cancer datorita drogurilor dar totusi nu inceteaza de aceasta dependenta, Probabil nici Emma n-ar fi incetat.d.ar acum nu are de ales
Anonimul35 întreabă: