Doua saptamani?! ..nu speria fata! O SAPTAMANA maxim. si depinde de organism la organism daca te doare ceva sau nu!
Nu o speriu dar o sa o doara un pic si depinde de corpul si fizionomia fiecaruia, pe mine prima data m-am tinut 2 saptamani!
Nu e nimic sigur ca o sa doara...si dupa cum ai zis si tu depinde de corpul fiecareia...iar daca la tine a durat 2 saptamani, nu inseamna ca si fetei. eu stiu de maxim o saptamana.2 saptamani..pare cam mult!
Mie mi-a durat mai mult Nu e de speriat asa ca mai documenteaza-te.
Eu sa ma documentez? fata mea, difera de la persoana la persoana..de la organism la organism tie poate sa iti dureze 9 zile mie poate sa imi dureze 5, nu este o regula! ...si totusi mi-ai raspuns intr-un mod prin care vrei sa pari mai intelegenta, daca a durat mai mult de 2 saptamani, cate kg ai draga mea?!
La mine a fost destul de dureros cand mi-a venit prima data.dar stai calma ca se rezolva cu un Nurofen.Si tine intre 3 si 7 sau 8 zile.
Cine sa vina? Menstruatia.Nuuu :O
Nu e dureros.Mie mi-a venit de ziua mea, acum 2 veri. Nu simti nimic, nu iti dai seama pana nu vezi cand mergi la baie.
Cat tine? Depinde de fiecare fata.La inceput dureaza mai mult.Mie una mi-a durat 1 sapt si 3 zile, parca.In orice caz, nu cred ca intrece 2 saptamani.
Peste 1 an si ceva abia menstruatia vine regulat.
P.s Nu iti fie teama! E chiar ok daca te ingrijeste ( te speli ) si iti schimbi tamponul regulat ( daca e mult sange 1 ora, 2 daca e putin 3 sau 4.Depinde cum te simti ) Bafta!
Pe mine nu m-a durut deloc niciodata. Si m-a tinut cam 8-9 zile. Depinde de fiecare organism.
Daca ai putea sune si ce ar fi bestial frate eu stau pe WC cam 10 min daca te intereseaza
p.s. sunt colorat
Hey, pai daca ai putea fi mai explicita ti-as putea rasunde dar daca vrei un raspuns eu stau pe WC 10 min dimineata m-am si cronometrat
p.s. sunt colorat
selena7012 întreabă: