| Stiube_Georgiana-ema_1990 a întrebat:

Este dureros cand iti vine peentru prima oara? cat tine?

13 răspunsuri:
| Latinmoon a răspuns:

Te doare putin intr-adevar tine cam 2 sapwinking

| NoName0011 a răspuns (pentru Latinmoon):

Doua saptamani?! ..nu speria fata! O SAPTAMANA maximwinking. si depinde de organism la organism daca te doare ceva sau nu!

| Latinmoon a răspuns (pentru NoName0011):

Nu o speriu dar o sa o doara un pic si depinde de corpul si fizionomia fiecaruia, pe mine prima data m-am tinut 2 saptamani!winking

| NoName0011 a răspuns (pentru Latinmoon):

Nu e nimic sigur ca o sa doara...si dupa cum ai zis si tu depinde de corpul fiecareia...iar daca la tine a durat 2 saptamani, nu inseamna ca si fetei. eu stiu de maxim o saptamana.2 saptamani..pare cam mult!

| BeInnocent a răspuns (pentru NoName0011):

Mie mi-a durat mai mult happy Nu e de speriat asa ca mai documenteaza-te.

| NoName0011 a răspuns (pentru BeInnocent):

Eu sa ma documentez?laughing fata mea, difera de la persoana la persoana..de la organism la organism tie poate sa iti dureze 9 zile mie poate sa imi dureze 5, nu este o regula! ...si totusi mi-ai raspuns intr-un mod prin care vrei sa pari mai intelegenta, daca a durat mai mult de 2 saptamani, cate kg ai draga mea?!

| Zuzazozo a răspuns:

La mine a fost destul de dureros cand mi-a venit prima data.dar stai calma ca se rezolva cu un Nurofen.Si tine intre 3 si 7 sau 8 zile.

| cosminX a răspuns:

Te doare putin burta, dar este suportabil!

| BeInnocent a răspuns:

Cine sa vina? Menstruatia.Nuuu :O
Nu e dureros.Mie mi-a venit de ziua mea, acum 2 veri. Nu simti nimic, nu iti dai seama pana nu vezi cand mergi la baie.

Cat tine? Depinde de fiecare fata.La inceput dureaza mai mult.Mie una mi-a durat 1 sapt si 3 zile, parca.In orice caz, nu cred ca intrece 2 saptamani.

Peste 1 an si ceva abia menstruatia vine regulat.

P.s Nu iti fie teama! E chiar ok daca te ingrijeste ( te speli ) si iti schimbi tamponul regulat ( daca e mult sange 1 ora, 2 daca e putin 3 sau 4.Depinde cum te simti ) Bafta!

| Cybertron99 a răspuns:

Ciclul sau ce?

| MykyTha a răspuns:

Pe mine nu m-a durut deloc niciodata. Si m-a tinut cam 8-9 zile. Depinde de fiecare organism.

| C0L0R a răspuns:

Daca ai putea sune si ce ar fi bestial frate eu stau pe WC cam 10 min daca te intereseaza
p.s. sunt colorat

| C0L0R a răspuns:

Hey, pai daca ai putea fi mai explicita ti-as putea rasunde dar daca vrei un raspuns eu stau pe WC 10 min dimineata m-am si cronometrat

p.s. sunt colorat