| EvilsideofGod a întrebat:

Este grea clasa a8a >:"?
Latina mi se pare usoara din cate am vazut prin carte si la biologie nu cred ca o sa fie foarte greu, niciodata nu m`am incurcat la aceasta materie >:".
in schimb ma sperie un lucru. In clasa a6a si a7a am avut 2 profesoare la franceza care nu ne predau nimic, pur si simplu ne lasa sa facem ce vrem la ore si din asta rezulta ca nu stiu NIMIC la franceza si anul acesta a venit un profesor care pare un pic cam rau si nu vreau sa raman corijenta straight face. O sa fie usor daca invat anul acesta defpat pot sa invat anul acesta daca pana acum nu am invatat nimic big grin?

4 răspunsuri:
| RoRoxana a răspuns:

Hey!:*
Si eu sunt in aceeasi situatie ca tinehappy
In clasa a5a, a6a si a7a am avut niste profesoare care nu ne predau nimic, si jucau carti si adevar sau provocare cu noi in timpul oreloroh go on.Anul acesta a venit o profesoara noua care din cate am auzit e foarte severa.Nu stiu ce o sa ma faclaughing... Sper sa o ia de la inceput cu noi si sa ne inteleaga situatia pentru ca noi nu avem nicio vina ca profesorii nu'si fac treaba asa cum ar trebui oh go on!

Te pup :* Succes in clasa a 8-a :*!

| DeeVee a răspuns:

Clasa a 8-a este grea la sfarsit cand te desparti de tot ce ti-a fost drag atatia ani tongue. In rest materile sunt usoare :p.bineinteles depinde si de profesorilaughing. o sa fie totul ok happy

Baby.ShiNe

| DeeVee a răspuns:

Materiile*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corijenta? Poate CORIGENTA (in locul tau as avea grija la romana, pentru ca daca as fi fost profesorul tau cu siguranta ai fi ramas si nu doar tu, stai linistita).