| TiTanS a întrebat:

Este grea evaluarea nationala? ca pe noi mereu in clasa ne zice ca cicai e grea si trebuie sa facem multe exercitii, ma refer la cei care au dat evaluarea asta candva...

Răspuns Câştigător
| minnieee a răspuns:

Eu am auzit ca este mai usoara decat sunt modele ce le gasesti prin carti.Bineinteles ca pentru cineva care invata nu va fi greu, dar oricum nivelul este mediu.

2 răspunsuri:
| anca174 a răspuns:

Eu am dat in 2008, am fost prima generatie care a dat si nu a fost greu deloc, ca o teza normala, poate chiar mai usor. Acum sti cum e daca inveti e usor daca nu atunci e greu. eu mi-am cumparat culegeri cu variante si am mai facut si cele de pe net, am facut si ore la romana si la mate si nu mi s-a parut deloc greu.
Multa bafta!

| Just4FunIE a răspuns:

Nu e chiar asa...eu am facut parte din prima generatie care a prins chestia asta si crede-ma ca nu am scris nimic de la mine...profesorii care ne-au supravegheat ne-au facut tot si noi am facut copy/paste cum se zice(eu de ex i-am dat cartea de rom la unu di vb cu el la telefon, el spunandu-mi absolut tot ceea ce trebuie, si am terminat cu 10laughing )stai linistit ca o sa se copieze pe rupte