| Antonyo1842 a întrebat:

Este gresit ca imi doresc ca o persoana draga sa primeasca prea multa afectiune din partea mea? Am vorbit cu o fata pe Instagram vreo 2 ore si m-am simtit foarte bine sa comunic cu ea.Aceasta m-a descris perfect si ca ma doreste in viata ei.Eu n-am mai avut pana acum o conversatie ((de relatie sa nu mai zic)) cu o fata pe motiv ca este prea devreme pentru mine si nu are rost sa-mi stric copilaria pe asa ceva.Acum am 15 ani si simt nevoia de cineva langa mine.In acele mesaje i-am dat de inteles ca este perfecta si ca imi este foarte draga doar ca problema era ca eu sunt din Brasov si ea din alt oras mai indepartat.Acesteia i-a placut de mine deoarece m-a vazut diferit.Iar acum vreau sa raspund la intrebarea de sus sa va dau de inteles mai bine.Eu in conversatia cu ea i-am dat de inteles ca o iubesc si ca as vrea sa ne intalnim si am avut norocul sa fiu la niste rude fix in orasul ei.Aici m-a luat putin valul deoarece i-am zis sa ne intalnim (ceea ce nu s-a intamplat). Doar ca inainte sa vada mesajul i-am spus ca vreau sa o iau in brate si sa-i multumesc pentru ca am putut vorbi cu o fata asa extraordinara.Eu sunt un baiat iubitor poate chiar prea iubitor si de asta imi este frica cel mai tare deoarece mi-o exprim prea mult si imi doresc sa simta si ea iubirea pe care i-o ofer si sa se simta bine. Dupa un timp am judecat ce am zis si mi-am cerut scuze fata de ea ca am facut-o sa se simta inconfortabil cu mesajele mele de despre cat de mult o indragesc.Aceasta a raspuns sec (am observat ca nu mai avea interes) la scuzele mele si cam asta a fost.

Imi pare foarte rau daca povestea este mai incalcita deoarece inca am emotii cu privire la aceasta.

Daca inca mai cititi acest mesaj as dori si eu niste sfaturi si poate sa-mi ziceti cum fac sa nu ma mai framante acest lucru

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu inteleg ca asa simti acum, crezi ca simti iubire, dar iti vei da seama mai tarziu ca a fost nimic altceva decat un atasament puternic, impulsiv, un crush.

Iubirea nu se naste pe internet. Faptul ca traiti in orase diferite e cu atat mai mult motiv sa o uiti.Nu mai spun de raspunsul ei sec.Trebuie sa iti controlezi emotiile si entuziasmul.Vei avea timp sa oferi toata iubirea din lume atunci cand gasesti persoana potrivita.Pana atunci, incearca sa te mentii pe linia de plutire.Nimanui nu-i plac lucrurile fortate sau grabite. Mai asteapta pana cand mai cresti, astfel incat sa te comporti mai temperat, sa nu te mai ia valul.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 15 anisori nu-i iubire, doar prietenie intre copii.
Ti-as recomanda sa-ti gasesti o fata in orasul tau, cu care te poti vedea, va puteti plimba, discuta samd.

| StoicAnalysis a răspuns:

Aparent Violetta crede ca nu exista iubire la adolescenti, saraca de ea... In fine, revenind la intrebarea ta, La 15 ani ai anumiti hormoni in corp ce isi fac de cap si pe plan emotional, dar si pe plan sexual, deci e ok sa simti asta intr-o oarecare masura. Daca simti ca esti exagerat de afectuos, iti recomand sa practici un sport, sa mai degajezi din hormonii aia. In felul asta, o sa te dezvolti normal si nu o sa mai ai intensificari in ceea ce priveste iubirea.