Deci eu anul trecut am fost clasa a 8a!
Deci crede-ma pe cuvant tot ce iti spun!
E un an care trece repede chiar daca tu zici ca trece greu!
E un an zapacit, mereu pe fuga cu invatatul!
S-ar putea sa te pierzi un pic cand ai sa vezi cate ai de invatat!
Dar totul poate fi rezolvat! Bucurate de ultimele momente petrecute cu colegii tai, crede-ma iti va fi foarte dor de ei!
Cand vei intalni persoane noi la liceu niciuna no va semana cu vechii colegii si iti va fi dor de ei, de glumele intre voi etc!
Dar stai linistita trebuie sa inveti atat cat poti, daca nu ai invatat pana acum poti invata gen daca esti de 5 ajungi de maxim 8 daca muncesti mergi la pregetire, dar trebuie sa ai si timp liber! Distreazate e un an foarte frumos!
Cu tezele ca pana acum! Numai ca dai la sf fiecarui semestru teza [la isto sau la geogra tu alegi] in rest dai la rom si mate!
Te pup:X Fara emotii
Pei o sa dai o evaluare nationala la rom si la mate, acum daca esti la un liceu cu profil sau vrei acolo, la profilul de eng sau orice alta limba de ex "stiintele nat, engleza " se dau examene inainte de evaluari sau daca vrei la un liceu/colegiu de arte tot asa se dau inainte probele de aptitudini, asa si liceul sportiv si cel de filologie (sau teologie, mereu le incurc ) Eu sunt acum a 9-a la un colegiu de arte, la design. Examene, acum (evaluarile ) pot fi usoare sau grele, depinde ce vine de la minister, poti sa cauti pe net daca esti atat de curios ) subiecte evaluare nationala, si o sa gasesti acolo modele destule.