anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este igienic ca un băiat să poarte boxerii altui băiat? Am purtat de câteva ori boxeri de la prietenii mei, de exemplu Într-o excursie am uitat să îmi iau de schimb şi i-am cerut amicului meu o pereche de boxeri de-ai lui

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Daca sant spalati si nu au fost folositi nu are nimic, pe vremuri cand umblau ciudatii in jungla acoperiti cu frunze si piele de animal mort cu toti microbii nu au murit deloc

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Nu e igienic, adică după părerea mea lenjeria intimă nu ar trebui împrumutată.

| FreedomAli a răspuns:

Salut! Nu este tocmai igienic. De obicei nu se întâmplă nimuc dacă faci asta. Există însă posibilitatea de a contacta HPV, asta daca cel de la care împrumuţi lenjeria intimă să fie infectat. Dar nu numai asta. Spun de hpv pentru ca din păcate eu am contactat virusul, se poate lua doar de la o simplă atingere piele pe piele cu partea infectată sau de pe prosoape sau alte obiecte. Sfatul meu este dacă chiar nu ai incotro si poti, calcă lenjeria intimă cu un fier de călcat, mai ales părţile unde ating părţile intime, faţă şi spate, căldura va distruge eventualii virusi sau microbi, dar asta nu 100% sigur.