| amaranth a întrebat:

Este importanta parerea oameniilor?
cum ar trebui sa procedam cand auzim vorbe despre noi? ar trebui sa ne simtim prost.si sa plecam capul. sau sa ne vedem in continuare de viata, fara sa bagam in seama spusele celorlalti?
voi cum procedati?

Răspuns Câştigător
| dennisa42 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui, prima data, sa te gandesti cine ti'a facut comentariul.deoarece se poate sa il faca doar din invidie si atunci lucrul spus de scea persoana nu este adevarat.Eu cand aud vorbe despre mine.(nu complimentelaughing ) ma simt prost la inceput.dar apoi incep sa ma gandesc la ce a spus persoana respectiva.si incerc sa schimb acel lucru din viata mea...Si. pe unele comentarii.care sunt doar din invidie cum spuneam.nu trebuie sa le bagi in seama... happy O zi frumoasa iti doresc!

| freakazoid a răspuns (pentru dennisa42):

Si cand primesti complimente cum reactionezi?

3 răspunsuri:
| deny_1602 a răspuns:

Daca cineva ma jiigneste normal ca ma simt,, prost,, dar nu ii arat il jignesc inapoi si ii arat indiferenta funda?

| freakazoid a răspuns:

Ca in aproape orice intrebare care implica oamenii si reactiile lor, nu exista un raspuns cert, nu pot sa zic e alba sau neagra.
Dar intotdeauna e bine sa asculti ce au altii de zis despre tine, decizi obiectiv daca e adevarat sau nu, decizi daca faci sau nu o schimbare (si aici intervin mai multi factori: ce implica schimbarea, cine e persoana pentru care o vei face, ce alte lucruri se vor schimba la tine etc.)