| AllenTJ a întrebat:

Este incredibil ce face Danemarca, am ramas scarbit ca in secolul 21 se poate intampla asa ceva mie scarba de lumea asta jegoasa si macabra! http://www.iubimnatura.org/forum/showthread.php?p=1109#p ost1109

Răspuns Câştigător
RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Ritual macabru zici tu. Si iti pot da dreptate cu usrinta. Acele imagini si multe alte filmulete de pe youtube sunt repulsive. Dar sunt asa pentru noi cei care nu suntem obisnuiti cu acel ritual, oricat de macabru ne-ar parea. Dar de ce ar fi mai putin repulsiv decat inghesuiala si imbranceala babelor murdare ce au o placere deosebita in a-si lasa saliva pupand cadavre de morti de sute de ani, moastele asazisilor sfinti. Sau obiceiurile africane de mutilare genitala a fetitelor comunitatii. Depinde de perspectiva, intr-adevar ce este repulsiv sau nu.

16 răspunsuri:
| sese a răspuns:

Ce face Danemarca?

| petitdreamer a răspuns:

Da o adresa mai precisa, k nu stiu unde sa ma duc sa vad despre ce vorbesti tu...

| Zoombe3 a răspuns:

Da, ok e macabru si toate vacile/porcii/viteii/mieii/oile pe care le mancam cu totii? si alea sunt niste suflete.
Daca imi spui ca esti vegetarian te cred si te sustin, dar altfel...

| AllenTJ explică:

Pai chestia asta nu se compara cu exemplele date de tine, acelea sunt animale pentru hrana si e normal sa le omori. Dar daca nu ai citit care era problema atunci iti zic eu tie, ei le omorau doar ca sa arate ca devin barbati, daca nu ti se pare chestia asta "importanta", atunci scuzama dar esti prost intr-un cuvant

| selef a răspuns:

Nu ma pot pronunta sunt si eu carnivor.

| covexrobu a răspuns:

Nu vad ce este rau in ce fac ei? Oameni pescuiesc ca sa se hraneasca si pentru a mentine intre limitele dorite de ei populatia de balene sau ce animale o fii alea. Asta este si scopul pescuitului. Daca de exemplu ar lasa sa se inmulteasca balenele cum vor ele acestea ar manca toti pestii din zona si oameni nu ar avea cu ce sa se hraneasca deci o fac pentru ei. Si balenele pentru ei constituie o importanta sursa de hrana. Pentru ei asta inseamna supravietuire. Daca nu pescuiesc nu au din ce sa traiasca pentru ca nu isi pot cumpara tot din magazine pentru ca nu au magazine fiind insule foarte mici.

| AllenTJ explică:

Da ei nu fac chestia asta ca sa le manance omfg, citeste cineva care e problema acolo? In al doilea rand covexrobu se numeste ecosistem, si alta data citeste si tu care e problmea si repet ei nu omorau delfini ca sa ii manance, ca s-a terminat hrana de pe pamant ei le omorau ca sa arate ca au devenit adulti, e un ritual macabru in care mor 100/200 de delfini in fiecare an, sincer ma gandeam ca sunteti un pic mai destepti

| bibitza a răspuns:

Ce frumosi si dragalasi sunt delfini si ei ii omoara... sad RUSINE LOR!

| hashe86 a răspuns:

Mda
stiu povestea, a mai fost deschisa aici.
intr adevar iti dau dreptate, e crdu ec se intampla acolo. mai laes intr o tara care se doreste civilizata ca danemarca. si mai ales ca toate acelea erau facute doar ca ei sa arate ca s-au maturizat, desi de fapt e cel mai copilaresc lucru. ce mise pare cel mai crud e ca acele mamifere erau momite spre mal ca apoi sa fie prinse in acel masacru. cat de mult au decazut oameniisad
ma intreb daca au fi reactionat organizatiile de protectie a nimalelor in cazul asta. mai ales ca acolo sunt nult mai active si numeroase ca la noi.

regis
| regis a răspuns:

E trist daca tinerii ucid atatea animale doar pentru distractie. Ma bucur insa ca tot mai multi nu mai judeca superficial acestea masacre, gandindu-se la obiectele de piele pe care le folosesc cu multa placere sau la numarul de suflete ucise pentru a-si umple congelatorul.
Sa ucizi insa doar pentru distractie... doar omul si cateodata tigrul pot face asa ceva.

| kh1ss a răspuns:

Nu merge linkul

| Nastia a răspuns:

E ingrozitor! e macabru si ...nu pot sa zic mai mult,... daca aia inseamna pentru ei maturizare inseamna k sunt prosti, maturizare si barbatie[ca sa zic asa]inseamna sa realizezi c e in jurul tau si sa incerci sa ajuti planeta, natura, oamenii din jurul tau, ...sa omori doar sa arati k esti barbat? e cea mai mare tampenie p care am auzit-o,. mi-e scarba d ei si mi-e mila d bietii delfini d a caror naivitate au profitat monstrii aia, ...trebuie facut cv, ...nu traiesc in zimbabwe oamenii aia sa omoare c si cand vor ei doar k altceva n-au d facut,...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, un articol mai"intregit" despre asta ar prinde bine... Noi, romanii, inca NU AM AFLAT despre aceea!
Aici este o petitie, nu stiu cate(sau cand) se vor rezolva cu ea, dar scrieti-va si voi numele;

http://www.petitiononline.com/Dolphend/petition.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@RaduCiocan, din poza ta ( nu stiu daca intr-adevar esti tu) trag concluzia ca nu esti tocmai un copilas de 14-15 ani, precum foarte multi care posteaza pe site-ul asta. Dupa parerea mea, degeaba ai ajuns la varsta pe care o ai (indiferent care e aceasta) daca tu poti sa pui egal intre un pelerinaj si un carnagiu nemilos. Nu este nici-o problema ca tu nu crezi in sfinti sau in divinitate si nu te obliga nimeni (cu toate ca n-ar fi rau sa crezi si tu), dar inchinatul la moaste sau la icoane nu aduce niciun rau nimanui, nu mor animale din asta, nu mor oameni din asta, nu este absolut nimeni afectat. Pe cand sa omori DEGEABA niste fiinte nevinovate DOAR DE PLACERE - ca sincer, cum de o crima este dovada a maturitatii; este in primul rand o nedreptate, apoi o crima impotriva intregului ecosistem si, nu in ultimul rand, va atrage si mania Dumnezeului nostru (in care aparent tu nu crezi). Delfinii nu aleg sa moara, in schimb "babele tale" da. Ele vin pentru ca vor, nu le obliga nimeni si e problema lor. Delfinii in schimb nu au de ales. Tie ti-ar placea sa iti taie cineva gatul? Sau mai mult, sa se intample asta si fara sa ai de ales? Probabil ca atunci cand ai zis ca "nu suntem noi obisnuiti cu asta, oricat de macabru ne-ar parea" nu te-ai gandit sa te pui macar 10 secunde in locul acelui delfin. Si baiete, daca este repulsiv sau nu NU DEPINDE DE NICI-O perspectiva, o crima este crima oricum ai privi-o!
(mi se pare normal sa ai si dreptul la replica si asa ca iti las id-ul meu: razvanboss404 pe YM)

@Zoombe3: Dumnezeu a lasat pe pamant animale de sacrificiu, animale de companie, si animale libere. Vaca, porcul, gaina si alte animale domestice sunt pentru a oferi hrana; Nu sunt ucise de placere, sunt ucise pentru a ne hrani cu ele. Nu este o placere, ci o necesitate...

Din pacate, toti criminalii aia nebuni (deoarece sa simti o placere in a lua o viata pentru mine reprezinta deviatie de la normaliate ) uita de legea compensatiei si de faptul ca deasupra tuturor este DOAR Dumnezeu. Efectele cruzimilor lor vor cantari greu mai tarziu pentru eisad