Buna!
Dedinde despre ce sport vorbesti.Nu cred ca slabesti de la sportul aruncatul cu privirea.Da ma rog sa nu mia glumim. Deci e sanatos sa faci sport si poti manca si pizza dar nu 8 tavii pe zi. Daca mananci echilibrat si hranitor poti si sa faci sport fara sa te extenuezi si sa stai pe calculatorr, Sper ca te-am ajutat Funda?
Bună.
Sănătos este să mănânci legume și fructe proaspete și să faci sport!
Pa, pa.
Nikii una nici alta cea mai bunaa cale este sa mananki cate putin din toate si poti sa stai la pc bftaa funda ?
Parerea mea personala este ca: mai bine mananci pizza si faci sport decat sa mananci doar legume si sa stai in fata PC-ului
In legatura cu macatul legumelor la calculator.Nu e bine sa mananci in fata televizorului/calculatorului pentru ca mananci inconstient.Adica...fiind atent la acel ecran nu esti constient de hrana care o consumi la fel de bine cand o mananci nevizionand ni9mic.De aceea cand mananci in fata calculatorului/televizorului te saturi mai greu adica s-ar putea sa mai fie nevoie de o portie.
Eu cred ca trebuie sa ai o alimentatie variata dar nici sportul sa nu lipseasca.
Sper ca te-am ajutat.
Funtita?
Nici una
daca faci sport este bine
dar daca mananci rau nu-i bine asa ca e ca si cum ai avea un mar frumos si pe o parte e frumoss iar pe alta e putrezit
Iar daca mananci bine si nu faci miscare tot nu e bine.Mai bine Mananci multe legume si din cand in cand te mai rasfeti cu pizza si altele...iar ziua faci sport...si seara stay putin pe calculator
funda?