anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este noapte...si DA iarasi... din nou...gandurile nu ma lasa in liniste si nu pot adormi...nu stiu ce mi se intampla dar am nevoie de sfaturile voastre! De un an de zile nu pot uita un baiat...nu am avut o relatie cu el dar el mi-a cerut de mult ori sa fim impreuna, problema erea ca este mai mare ca mine...(6 ani)...atunci eu nu-l placeam...si nu stiu nichi acum daca simt ceva pentru el...pentru ca a trecut destul timp ...problema este ca nul pot uita, nu-l pot scoate tin gandurile mele...si imi este foarte frica...peste 2 sampamani voi pleca in tara si il voi vedea din nou! oh, god nu stiu cum voi reactiona! spune ti mi ceevaaa...cum sa-l uit?

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, inseamna ca simti ceva pentru el, daca nu l-ai putut uita, s-a intiparit in mintea ta, sau poate regreti oarecum ca l-ai refuzat, si te macina faptul ca nu l-ai acceptat atunci, varsta nu conteaza...

| Betty18 a răspuns:

Gaseseste-ti un nou prieten o persoana la care sa tii la el si care sa tina la tine

| BlueDreams a răspuns:

Daca nu-l poti uita e clar ca simti ceva pentru el.Chiar daca atunci nu-l placeai te poti duce acum la el sa-i spui ce simti dar totusu trebuie sa ai certitudinea ca si el simte ceva pentru tine.Nu te speria. Ia lucrurile cu calm si ai sa vezi ca vei reusi.Incearca sa vorbesti cu el sa-i spui ce simti iar daca el simte la fel crede-ma ca vei trai o frumoasa poveste de dragoste. Daca nu incerci nu vei sti.Succes!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un proverb zen spunea ca pentru chestiile care ramin oricum la fel nu are sens sa te consumi. Deci daca ai incercat atitea si nu merge nu mai ai decit o singura cale;"cu cit mai repede cu atit mai bine"succes.