Bravo.Ma bucur ca te uiti la Hannah Montana, decat sa te gandesti la sex si la alte prosti ca majoritatea copiilor de ani tai.Esti fetita desteapta si daca iti plac uita`te in continuare.
Desenele animate.toata lumea se uita la desene animate... dar nu vor sa recunoasca...si mai ales la varsta ta care ar fi problema... tu nu-i baga in seama pe cei care vor rade...ca undeva mai devreme sau mai tarziu si ei se vor uita...
Eu ma uit non-stop la desene imi plac la nebunie mai ales ala cu "Ce-i cu Andy?"
Nu cred ca varsta ar trebui sa fie un impediment in a face ce-ti place - chiar si a te uita la desene: si mie imi place sa ma mai uit...
Eu am aproape 16 ani.
si cand nu am la ce sa ma uit...hop la desene
doar unu care nu ar fi intreg la minte...si care s-ar crede deja prea matur...ar rade
Ehe si eu am 14 ani si ma uit tot la hannah. Ce sa fac... daca imi place! 1
Nu e absolut nicio problema...si mama se uita la unele desene...cum ar fi tom si jerry...deci nu ai de ce sa-ti faci probleme
Nu... logik ca nu...fiecare om se uita la ce vrea indiferent de varsta...eu nu prea ma uit ca n-am timp dar prietenul mheu are 18 ani si ink se uita LA desne animate...deci nu e nimic rau in asta...
Unchiul meu are 34 de ani si se uita la tom si jerry, deci daca iti place uitate in continuare.
Nu o sa rada nimeni de tine.cunosc persoane care se uita la desene si la 30 de ani
Nu vad ce ar fi anormal...eu am 16 ani si nu ma mai satur de desene...ma rog eu ma uit la ceva gen ed edd& eddy, chowder in fine si eu ma uit si ma simt mandru
Daca m'ai pune eu as striga si in gura mare k iubesc desenele. si am 15 ani...imi place mult kid vs cat
Eu am aflat si n-am ras. Stai linistita ca sunt si mai batrani care se uita si nimeni nu are de ce sa rada, fiecare se uita la ce ii place.
Eu am 30 de ani si inca ma uit cuplacere la desene animate...ma deconecteaza, ma relaxeaza... e super ok...si iti recomand cu incredere : bee movie, up (2009 ), toy story, shark tale .sa nu mai spun de superba serie Shrek
Logic k n-ar rade nimeni...nu e nimic ciudat la chestia asta
daca asta iti place l asta t uiti...
parerea mea:*
Buna. uite eu am 18 ani si ma uit la desene chiar si cu prietenul meu.si crede-ma ca imi plac foarte multe.mai ales cele vechi cu Bugs Bunny
Hei! Eu am 17 ani, prietenul meu are 20 si ne uitam la desene animate si nu doar la Hannah Montana.ne uitam la ben10, johnny test...tom si jerry, scobby doo.de astea.
Stai linistita ca nu e nicio problema!
unchimiu are 25 de ani si se uita la tom & jerry si? rade cineva de el? eee...carei faza... daca alt ceva mai interesant nu e de vazut...