Daca le ai groase mie mi se pare normal sa le pensezi. Adica e normal sa iti pese de aspectul tau si e si mai normal sa ai doua sprancene nu una. Deci penseaza-te linistit ca nu doare aproape deloc
Permite-mi sa nu fiu de acord. Uita-te la actorul Mircea Albulescu, are sprincenele cat 2 paduri si nu s-a pensat si nici nu a avut vreo problema din cauza lor. Dupa mine, sprancenele sunt semne de virilitate.mai urat, feminin si neadecvat mi se pare sa ai o penseta si o oglinjioara.
Da, poti sa te pensezi. Dar nu sa le subtiezi, doar sa le dai forma.Cat despre durere, cred ca ai simtit dureri mai puternice in viata ta.
Numai bine
Ai putea sa te pensezi, bineinteles, dar nu foarte tare incat sa se vada ca la o fata . Doare putin la inceput, dar tu esti baiat nu esti fata sa te plangi.
Te-am :*. Bye!
Mie nu prea imi plac baietii care se penseaza. dar e treaba ta. Sau daca e poti sa iei doar foarte putin. Ca le sta urat baietilor cu sprancene subtiri Si. doare foarte putin la inceput, dar te obisnuiesti
Pai da... e normal pentru ca un baiat trebuie sa se ingrijeasca. mie una imi palca baietii care se penseaza arat mult mai bine decat baietii cu sprancene stufoase ca ale unei bufnite
succes la pensat:*
Da este normal... pentru ca baietii trebuie sa se ingrijeasca, chiar daca unii zic ca sunt lucruri de fete si baietii pot sa faca astfel de lucruri. mie imi palca baietii care se penseaza si oricum un baiat pensat arat mai bine ca unu cu niste sprancene stufoase ca ale unei bufnite
succes la pensat:*
Nu-i nici-o problema.Nu doare rau... putin oricum doare. Un sfat pe care ti-l dau este sa nu incerci sa-ti "micsorezi" sprancenele, ci doar sa smulgi firele care sunt in afara acestora; asa vor parea putin mai mici si vor avea un aspect mult mai ingrijit. Si nici nu risti sa le pensezi aiurea, dupa care sa-ti para rau.
O sa auzi foarte des "numai gay"se penseaza: nu e adevarat. daca ai sprancenele mari si tu consideri ca nu iti sta bine penseaza-te asta inseamna ca tii la aspectul tau. dar am un sfat pentru tine...pentru prima oara du-te la salon ca sa iti dea forma ca tu ti le strici sigu, si apoi te faci acasa...nu te doare
Io sunt fatA si mi le am pensat la 12 ani pentru ca parul ajungea pe pleoape. e OK.
anonim_4396 întreabă: