anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca o fata sa abordeze un baiat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este foate normal. Nu vad nimic ciudat in asta. Indiferent de sex, daca iti place de cineva, fii sincer, nu stiu cui ii plac timidele care transmit mesaj subtile si blabla-uri din astea complicate de fete - mie mi se par enervante.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

da.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Sună cam ciudat asta :I
Fără supărare (există chestii și mai ciudate)

| MrLucas a răspuns:

Da,mai ales daca baiatul e genul mai timid.Eu am fost abordat de cateva ori si sincer sa fiu nu mi s-a parut nimic dubios in asta, ba chiar mi-a placut haha.

| Magda2016 a răspuns:

Eu cred ca nu este normal, baiatul se da seful, stapanul in casa, relatie deci ca stapan trebuie sa isi "angajeze" slujitorii, fara suparare incerc sa iti explic fara a te jicni ca nu consider ca tu trebuie sa il abordezi.Dar exista lucruri mai ciudate!

| SpeșălGirl a răspuns:

Sincer,e mai dragut cand te baga un baiat in seama insa nu e nimic ciudat ca si fata sa inceapa discutia. Daca sa zicem ca ai observat un baiat, ai pus ochii pe el poti sa il abordezi tu prima, pana la urma ce ai de pierdut? Singura problema e ca daca dai peste un baiat de ala ''smecher'' s-ar putea sa te foloseasca, vazand ca il placi.De aceea e bine ca dupa ce il bagi in seama de cateva ori sa il lasi si pe el sa te caute si sa nu ii arati ca esti innebunita dupa el ca si-o ia in cap.Trebuie sa fii putin indiferenta.

| Anna121 a răspuns:

Nu, nu este. Sunt situatii in care baietii iti dau semne ca te-ar placea dar din cauza timiditatii nu indraznesc sa faca ei primul pas, si asteapta ca sa-l faci tu. Mai complicate sunt situatiile in care ambele persoane sunt timide, atunci nu prea stii ce e de facut laughing Mult succes!

| darrio2007 a răspuns:

Depinde in ce sens. Daca e una care are de oferit ceva, contracost, nu prea e normal.