| EuD a întrebat:

Este normal la 13 ani aproape 14 sa ai iubit?! Adica e o relatie cu mici pupici pe buze nu chiar saruturi si el e mai grijului cu ea, si ii tot spune ca nu vrea sa o piarda!
Credeti ca relatia asa va merge?! Adica eu cred ca el chiar o iubeste pe fata respectiva nu?!
(este vorba de o prietena foarte buna.)

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Atunci nu cred ca va fi ceva mai serios intre ei! Cred ca se joaca de-a iubitul si iubita big grin Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta lor! happy

12 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

NU, nu este normal! E doar o copila, dar in ziua de azi nu mai conteaza nimic asa se pare... laughing))

| EuD explică (pentru lpavel):

Asa i-am zis si eu.dar ei nu fac "pasul cel mare" adica in saptamana aceasta un coleg de clasa i-a vazut impreuna si a venit la noi (eu sunt buna prietena cu ea) si il intreaba pe prietenul fetei "si ce o sa aveti fata sau baiat?"
Prietenul ei a raspuns " pana la 18 ani mai are"
Adica ma rog crezi ca are intentii dinacestea?!

| lpavel a răspuns (pentru EuD):

Depinde cati ani are prietenul!

| EuD explică (pentru lpavel):

14

| lpavel a răspuns (pentru EuD):

Atunci nu cred ca va fi ceva mai serios intre ei! Cred ca se joaca de-a iubitul si iubita big grin Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta lor! happy

| 16Gabriela a răspuns:

Poate sa fie si iubire adevarata, nu doar "mici pupici" depinde cat de maturi sunt!

| EuD explică (pentru 16Gabriela):

Cam geloasa ea si el laughing adica ma rog amandoi sunt gelosi. nu stiu daca mai va dura mult dar na.

| TnCristinaa a răspuns:

Nu cred ca este normal..in fine..fiecare face cum vrea..eu am 15 ani si nu am prieten..nici nu ma gandesc sa imi fac de acum

| Costas_Camelia_1976 a răspuns:

Pai si eu am avut aproape la fel numai ca noi nu ne pupam si relatia noastra a mers 3 ani, bine eram mici, dar din clasa a 3 a nu a mai mers pentru ca el avea alta prietena!

| AnotherOne02 a răspuns:

Oricum, de ce iti pasa?

| EuD explică (pentru AnotherOne02):

Pentru ca este my BFF

| AnotherOne02 a răspuns (pentru EuD):

Dar este problema ei.

| EuD explică (pentru AnotherOne02):

Mda.