Este absolut normal, nu inseamna ca esti pretențios sau ceva de genu. Ești doar matur, pentru faptul că nu îți plac aceste genuri de fufe de adolescente din ziua de azi, pentru că majoritatea sunt nesimțite, ies aproape dezbrăcate pe stradă, înjură, anturaje proaste, golăneala, fumează, se laudă că se *** cu mulți baieți, se păruiesc pentru un baiat, și nu mai zic, că lista continuă.
Este absolut dezgustator ce se intampla cu generația asta de adolescenti, nu mai zicem nimic cum vor fi urmatoarele generatii, nici nu vreau sa-mi imaginez. Tu și printre puținii adolescenți care au mai rămas, sunt normali
Inclusiv și eu, și eu sunt printre cei puțini adolescenți
Ma bucur sa aud asta stimata domnișoară andreea
Fetele mai mature sunt mai atragatoare, datorita faptului ca incep sa se comporte mai matur, sa se imbrace mai serios, sa lase deoparte comporamentul de "fetita". Daca tu la 18 ani mental esti mai matur, te va atrage maturitatea undei femei, deci e normal.
Pai unde ai cautat mai exact? Ma indoiesc ca ai interactionat cu prea multe femei de 25 de ani sau ca le-ai ghicit corect varsta.
E normal, dar pe termen lung cel mai probabil iti vei consuma timpul si energia inutil daca ti se pune pata pe ele, deoarece nu iti vor intoarce interesul.Un adult de 25 de ani este la facultate si/sau lucreaza, deci sunt 0 sanse sa dea atentie unui elev de liceu.
Nu cred ca este vorba despre vârsta. Nici de educatie macar. Doar ca si fetele si baietii, isi iau educatia si cultura de pe social media. Le-a poluat creierul. Baietii vor sa fie mafioti, iar femeile devin feministe paranoice. Ai doar 18 ani, o sa apara si o fata cuminte, trebuie doar sa cauti.
Bun venit in club! Și mie îmi plac tipii cu 15-20 de ani mai mari decât mine.
Mai mici nu?
Ba da. Rectific: cu 10, 15 sau 20 de ani mai mari.