Pe mine prietenii ma intreaba cum ma simt cand ma culc cu femei mult mai invarsta ca mine si tu te sfiesti cu una mai mare cu o clasa? fii serios
Dar nu suntem impreuna.Am vazut-o pe Facebook si mi-a placut de ea, dar n-am curaj sa-i cer prietenia.
P.S:eu is clasa a patra ea a cincea
Nu suntem impreuna.Am vazut-o pe Facebook si mi-a placut de ea.
P.S:eu:clasa a patra ea:clasa a cincea
Si eu am fost impreuna cu un baiat mai mic cu un an decat mine Si a fost la fel de normal ca si cand sunt cu unul mai mare decat mine. Atata timp cat sunteti de comun acord in privinta relatiei si exista dragoste si intelegere nu vad o problema in asta
Pai da. daca chiar o iubesti si ea pe tine si va potriviti la perfectie DE CE NU?
Buna! Dupa parerea mea, daca 2 oamenii se iubesc, nu mai conteaza diferenta dintre ei(daca sunt diferente mari, de la 18 ani in colo e ok), inaltimea si etnia.Conteaza ca ei se iubesc si ar da orice pentru partenerul/partenera lor.
Deci, nu este nici o problema!
Da normal....In dragoste nu conteaza varsta, inaltimea... Daca va iubiti cu adevarat e ok tot..sunt unii care e diferenta de 10-20 ani intre ei
Buna! Daca va iubiti nu e nimic anormal...Intr-o iubire nu conteaza varsta, clasa, inaltimea... sper ca te-am ajutat
iamyours întreabă:
anonim_4396 întreabă: