Hei, si mie mi-e frica de baloane Nu mi-e frica de intuneric, caini, gandaci, cimitire, sange, nu ma sperii la filme de groaza dar ma ingalbenesc cand se joaca cineva cu un balon langa mine
Petrecere? vai pe mine cand eram mai mica bunica ma punea sa sparg baloanele cu furculitaimi era frica de elenici acum nu ma simt bine la o petrecere cu personane mai putin cunoscute:in afara de nunta unchiului meu am dansat o singura data, si atunci a fost cineva la care tineam mult, deci nu am refuzatsi cu baloanele spargele cand esti foarte nervoasa, atunci nu iti va mai fi teama
Nu sunt in masura sa iti raspund daca e normal sau ...nu! cert e ca si eu am aceeasi "teama". sunt atat de frumoase si sunt un element ff important la decorul unei petreceri pana se gaseste unul care sa le sparga. pun mainile la urechi si arat...penibil
nu stiu ce sfat sa iti dau fereste-te de nebunii care vor sa le sparga
succes:*
De fapt nu e vorba de frica de baloane ci frica pentru acele zgomote imprevizibile. Multi au trecut prin asa ceva in prezenta armelor de foc, de exemplu. Frica nu era pentru arma respectiva, ci fata de zgomotul pe cre il producea. Poti sa te educi in aceasta privinta provocand tu insuti diferite pocnete. La inceput iti va fi frica apoi cu timpul te vei obisnui. Poti incepe facand balonase mici dintr-un balon mai mare si spargandu-le pe rand.
Succes!
Pf, si mie mi-a fost frica pana pe a 5-a la balul bobocilor cand a trebuit sa spargem (cu si parteneru) un balon intre noi (burta-burta). si am vazut ca nu am patit nimic. Dar, imi e frica atunci cand cineva pusca sampania E normal, tuturor ne e frica de ceva