| yourfriend_1956 a întrebat:

Este o aplicatie pe hi5 super poke pets. as vrea sa stiu cum pot cumpara obiecte pentru animal pentru ca atunci cand dau pe obiect imi zice added to cart.cum cumpar?:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dai add to cart si apoi intr-un cold ai ceck out big grin da platesti in monede pe care le castigi de la animal sau in gold adica in dolari (bani adevarati) da trebuie sa ai card big grin

9 răspunsuri:
| Misterious a răspuns:

TRebuie sa platesti oah...tongue cu porcariile de alea de monede

| s1mplek1ss a răspuns:

Trebuie cu bani
Sa ai bani si card tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doua tipuri de obiecte:
-gold:care se cumpara cu bani adevarati, cu cardul de credit
-coins:sunt bani pe care ii castigi avand grija pe animal, avand grija de animalele prietenilor, sau daca prietenii se joaca cu animalul tau.

in legatuta cu intrebarea ta.
da, scrie added to cart pentru ca l-ai pus in cos pentru cumparare, tot ce trebuie sa faci este sa dai check out

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dai add to cart si apoi intr-un cold ai ceck out da platesti in monede pe care le castigi de la animal sau in gold adica in dolari (bani adevarati) da trebuie sa ai card

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o intrebare. in legtura. cu goldu` ca sa zic asa... pai trebuie sa am neaparat card. sa pot sa iau obiecte cu gold? si cam ce trebuie sa fac. de fapt. imi ia bani din card sau ce? sa-mi explice cineva. ca nu pricep.straight face mersi anticipat`:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la proced to blah-blah-blah`...sus in dreaptawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Click un dreptunghi galben "proceed to checkout"

| MalinaAndreea a răspuns:

Salut! pai este foarte simplu. dai add to cart apoi te duci la protecd check out si cumperi obiectul. apropo te sfatuiesc sa nu mai joci pe hi5 super poke pets.incerca sa scrii pe google "super poke pets"si incerci pe prima varianta.vei avea mai multi bani, gold si faci levelurile foarte simplu... sper ca m-am facut inteleasa.big grinhappy

| FuNNy_8854 a răspuns:

Cine joaca super poke pets sa contacteze massul djfunny60