| Allegria a întrebat:

Este o diferenta destul de mare intre mine si prietenul meu
de 5 cm...(eu mai inalta)
este vreo problema?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred pentru ca nu conteaza inaltimea...Conteaza sa va iubiti si sa va intelege-ti.Si chiar daca ar conta, nu trebuie sa te i-ei dupa gura lumii. Tu esti ceea ce vrei si trebuie sa faci exact ce crezi ca este mai bine... te pup :*:*:*

7 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Stay lin ca asa e la mine
se km uita LUMEA pe str si comenteaza dar am invatat sa nu ii mai ascult.Imi mai fac si sange rau...

| Allegria explică:

@danco, ma refeream
ce-ai face in locu` meu

| sallysirop a răspuns:

Cand exista acea scanteie intre oameni, nimic numai conteaza... chiar nimic.

| Jeremy1 a răspuns:

5 cm nu reprezinta o diferenta mare intre parteneri. Cam pe la 15 cm ar aparea probleme doar cand e vorba de sarut sau ceva, insa in general nu inaltimea conteaza intr-o relatie.

| danco a răspuns:

Pentru mine? nu e nicio problema. daca asa vreti voi si va intelegeti, ce treaba avem noi?

| danco a răspuns:

Allegria, ce nu ai inteles? daca va iubiti, sa fiti sanatosi. nu purta tocuri, ca o s-a cam faca baza lumea de el, mai ales.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o diferenta foarte mare(5 cm), stai linistita.Am vazut cazuri in care fata era mult mai mare decat baiatul(avea mai mult de 10 cm in plus). Nu e absolut nici-o problema. Eventual, daca vrei sa maschezi diferenta de inaltime intre voi doi, evita tocurile(chiar si pe cele mici)si opteaza pentru balerini.