| Rebell a întrebat:

Este o fata aici unde locuiesc eu vorbim foarte deschis unu cu celalalt glumim mie unu imi place de ea si cred ca si ei putin de mine dar ea este cu altul nu prea au cine stie ce relatie.Am vrut un timp so evit si ea m-a cautat am vorbit din nou cu ea suntem foarte apropiati nu stiu cumva nu sper sa fi ramas la rangu de prieteni sa spun asa as vrea sa fiu impreuna cu fata aceia dar nu stiu cum sa fac din cauza relatiei ei cu acel tip Sfaturi multe va rog dau funda la sfatu cel mai de folos

2 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Pai incearca sa ii atragi atentia... Fa in asa fel incat sa fiti singuri si spune-i ca ati petrecut ceva timp impreuna si ti se pare ca i-ai putea zice orice. Zi-i ca te face sa te simti bine, ca ati fost si veti fi mereu foarte apropiati. Spune-i pur si simplu ca ai inceput sa o iubesti si ca ai vrea sa fii cu ea. Propune-i o intalnire - un suc / o inghetata, un film sau poate o plimbare etc. Mult succes poate veti fi impreuna happy

| xCarolina a răspuns:

Trebuie sa discutati deschis si sa afli exact cum sa treaba cu celalalt tip.Intre ei exista o relatie, deci orice problema ii priveste doar pe ei. Daca decid ca nu mai exista sentimente, se vor desparti intr-un final.Iti recomand sa nu te implici decat dupa ce stii cu adevarat ce simte ea.