| anonimul a întrebat:

Este o fata care sta prin vecini o vad pe afara, mai vb din cand in cand cu ea.are o parere foarte buna despre mine si sunt prieten cu ea.sunt cam singuru de afara cu care vb frumos si nu-i dispare chefu de vb cu mine si cred ca asta e deoarece :1)eu am 2 prieteni si foarte buni care is in clasa cu ea si ii fac mereu perversitati.multi baieit sau luat dupa astia 2 deoarece fata nu prea reactioneaza cand o pipai si din astea.
2)eu sunt cam singuru care nu ii face faze din astea fiindca respect fetele in general.
cei 2 prieteni spun ca nu vor sa fie cu ea si ea spune ca nu vrea sa fie cu vreounu din ei dar a fost in trecut cu amandoi si inca cred ca unu din ei o place sau ea ii place pe ei...ma rog
eu nu stiu daca se merita sa incerc sa fiu cu ea voi ce credeti?
ar mai fi problema ca daca o sa fiu cu ea o sa se cam rada de noi sau o sa fie ciudat.adica baietii nu cred ca o sa inceteze cu pipaitu si cu restul.si ar fi ciudat sa ma cert cu ei pentru o fata. e naspha situatia. ce credeti?

1 răspuns:
| StarkWolf a răspuns:

Din cauza mea s-au certat doi prieteni foarte buni,dar in cazul meu s-a meritat. Depinde cat de mult ti la ea,cat de bine va intelegeti, eu zic ca merita, dar tu hotaresti!