| Christy448 a întrebat:

Este o fată cu care am fost impreună acum aproximativ un an, si am fost 1-2 luni impreună, dupa care am vrut amân-doi sa ne desparţim. După aproximativ un an, am gasit-o pe mess si am inceput să vorbim, aflând ca ea mă place. Apoi am fost în oraş la un suc şi am incercat sa o fac sa mă sărute sau măcar sa mă imbrăţişeze la care ea a refuzat.Si când am vorbit pe messenger, iarăsi ne-am certat şi cu toate acestea, ea vrea să se mute în clasa cu mine. Poate cineva să-mi dea o idee ce se intâmplă cu ea?(ea+mine)

Răspuns Câştigător
| ioa_8161 a răspuns:

Faza cu placutu e cam ciudat,de obicei o fata inca ii mai place de tipu ccu care a fost inainte, e imposibil sa nu o faca daca chiar a tinut la el, deci te puteai astepta sa te placa...2)poate,ca nu e pregatita pentru inca o relatie cu tine, ar fi bine sa vb si sa puneti toate chestiile astea la punct.gen dc te porti ciudat cu mine cand vreau sa ma apropiu de tine, sau chestii de genu...atunci vei afla cu adevarat de ce face lucrurile astea, u inca tii la ea, deci ar fi bine sa discutati lucrurile astea daca ai vrea sa mai repari ceva din relatia asta

1 răspuns:
| Christy448 explică:

Apropo. Dau funda pentru raspunsul folositor.