| TheGirlWhoHasNoName a întrebat:

Este o fata la mine in scoala care vrea sa ma bata fara nici un motiv. Zice ca nu stiu eu cine e ea prin Bucuresti si ca ma poate baga in spital fara sa o ia politia... Mi-e foarte frica deoarece stiu ca are multi golani ca prieteni, oameni foarte rai si chiar si drogati. I-am spus mamei mele si ea a spus ca va veni la scoala pentru a vorbi cu ea, dar mi-e frica deoarece cand pleaca mama tot ma poate batea si in plus de asta poate sa ma faca si de ras in toata scoala ca am chemat-o pe mama sa ma apere in clasa a 10-a. Nu stiu ce sa fac, mi-e foarte frica.

10 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Ce spune ea sunt doar vorbe in vant.De obicei persoanele de genu stiu doar sa se laude si sa ameninte fara sa treaca la fapte!
Daca sti ca n-ai prieteni care sa-ti fie alaturi, vorbeste cu mama ta, e cel mai bine.
Inca esti minora, nu are de ce sa-ti fie rusine ca o chemi la scoala.

| lo a răspuns:

Se numeste abuz scolar si din pacate nu esti singura care trece prin asa ceva. Trebuie denuntata la politie la scoala.Aceste maltratari trebuie oprite.Nu-ti fie rusine ca vine mama la scoala mai bine ca are cine sa te protejeze, nu esti singura.Trebuie sa ai curaj, informeaza-te ce poti face sa te lase in pace, nu este invicibila.

| raisa1993maria a răspuns:

Buna, in situatia asta cum o dai nu e bine, asa cum ai spus si tu, daca o chemi pe mama ta sa vorbeasca cu ea probabil mai rau va face dupa aia. Incearca sa stai cat mai aproape de prietenii tai si spune-le si lor situatia, daca ai prieteni adevarati se vor baga pentru tine happy baftaa

| Zenit313 a răspuns:

Apeleza la politie.

| Zuzazozo a răspuns:

Spune-i dirigintei sau directorului, iar daca te mai ameninta te duci a politie sa o denunti.

| Biancays a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica. majoritatea proastelor de genul asta se iau de cele care le vad slabe. poti sa-i arati ca nu esti slaba desi nu stiu in cazul tau daca nu ar iesii mai rau, eu as zice sa vorbesti cu diriga sau dirigintele tau, totusi o problema de genul asta nu poti sa o rezolvi singura si incearca sa o evitiwinking

| Biancays a răspuns:

Eu as zice sa nu-i spui mamei tale caci intr-adevar vei agrava situatia. vorbeste cu diriginta sau dirigintele tau sau stai cu prietenii tai si conteaza pe ei si desigur evit-o caci persoane de genul asta vor vrea sa se dea mai mari.

| C0L0R a răspuns:

Buna, exista 2 solutii 1. nu o mai baga in sema la scoala si in afara scoli i-ar a doua varianta este 2. daca se mai leaga de tine du-te la director si sune-i ce s-a intamplat sper ca te-am ajutat pace happy p.s. FI BARBAT CE D%A*U happy

| KidOfAmerica a răspuns:

Si eu am fost batuta fara nici un motiv de fete mai mari cu un an decat mine.Era am 6-a.Si in a 7 m-au tot amenintat dar am parut indiferenta si nici nu au mai dat privirea cu mine.

| alinutsa94 a răspuns:

Mergi la director sau diriginte/diriginta si spune-i ce se intampla cu siguranta ei te vor ajuta daca nici asa lucrurile nu se rezolva mergi la politie