anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o fata mai fitoasa in clasa care ne scoate din sarite pe toti. Este cu doua fete. Sa zicem ca e prietena cu tine, ii spui secretele tale, iar apoi le spune lumii fara niciun regret. In fine, de curand s-a certat cu 'cea mai buna prietena a ei', si acum e in cautare de prieteni ( s-a izolat in propria ei lume cu acea fata si a ramas fara prea multi prieteni). Acum se baga in dicsutie cu mine si prietena mea de o viata si incearca sa ne separe. La inceput a vazut ca nu i-a prea mers asa ca a incercat cu altcineva, apoi s-a intors la noi. Nimeni nu are curaj sa-i spuna ceva deoarece are 'relatii' si iti poate face viata imposibila. Sau poate pur si simplu lumea e prea lasa. (mentionez ca sunt in clasa a 7-a). Ce pot sa fac sa scap de ea cat mai repede? Daca ii spun in fata ceea ce cred, va intoarce toata clasa impotriva mea.

Răspuns Câştigător
| TraficantaDeFunde a răspuns:

Eu i-as zice in fata! Si daca intoarce clasa impotriva ta carei faza? SIncer eu daca am o prietena cu care sa discut nici nu ma intereseaza ce cred cei din cls mea ...si sunt sigura ca mai sunt in clasa ta care nu o suporta si o sa fie de partea ta! SUCCES fa-o praf laughing NU fi fricoasa! Ce poate face? tongue

3 răspunsuri:
| CookieMonsterRawr a răspuns:

Pai.credema.asa am patit si euhee hee. Eram foarte buna prietena cu o colega de-a mea, dar de la un timp eu am auzit ca ea ma barfeste pe la prieteni, si incearca sa ne separe pe mine si cea mai buna prietena a mea.si i'am zis prietenei mele ca uite cum facem. orice iti spune colega mea despre mine sa nu crezi, si nici eu nu voi crede ceea ce spune ea despre tine. Nu am imi chemat'o afara, nu am imi stat cu ea, la scoala o salut si doar atat, daca imi spune sa merg cu ea la magazin sau se baga in vorba cu mine ii pun ca vorbim imi tarziu si tot asa happy. Nu trebuie s aii spui NU TE SUPORT las-o sa isi dea singura seama de asta >big grin

| OvidiuDrg a răspuns:

1.Nu le baga in seama. 2.Adauga-ma la prieteni pe facebook:http://www.facebook.com/ovidiu.boss2012?ref=tn_tnmn.

| xtremekisss a răspuns:

Aici e mai complicatthinking trebuie sa se uneasca toata cls impotriva ei...sa complotati impotriva ei.stiu eu cateva "trucuri" dar nu pot sa-ti explic aici...da-mi id-ul tau pe privatwinking