Eu i-as zice in fata! Si daca intoarce clasa impotriva ta carei faza? SIncer eu daca am o prietena cu care sa discut nici nu ma intereseaza ce cred cei din cls mea ...si sunt sigura ca mai sunt in clasa ta care nu o suporta si o sa fie de partea ta! SUCCES fa-o praf NU fi fricoasa! Ce poate face?
Pai.credema.asa am patit si eu. Eram foarte buna prietena cu o colega de-a mea, dar de la un timp eu am auzit ca ea ma barfeste pe la prieteni, si incearca sa ne separe pe mine si cea mai buna prietena a mea.si i'am zis prietenei mele ca uite cum facem. orice iti spune colega mea despre mine sa nu crezi, si nici eu nu voi crede ceea ce spune ea despre tine. Nu am imi chemat'o afara, nu am imi stat cu ea, la scoala o salut si doar atat, daca imi spune sa merg cu ea la magazin sau se baga in vorba cu mine ii pun ca vorbim imi tarziu si tot asa . Nu trebuie s aii spui NU TE SUPORT las-o sa isi dea singura seama de asta >
1.Nu le baga in seama. 2.Adauga-ma la prieteni pe facebook:http://www.facebook.com/ovidiu.boss2012?ref=tn_tnmn.
Aici e mai complicat trebuie sa se uneasca toata cls impotriva ei...sa complotati impotriva ei.stiu eu cateva "trucuri" dar nu pot sa-ti explic aici...da-mi id-ul tau pe privat