| Clopaca a întrebat:

Este o fata pe care o plac foarte mult. Si este constienta de asta, m-a bagat in friendzone de 3-4 ori. Dar toate momentele cand iesim afara si alte chestii ma loveste oarecum tare si des. Loveste si pe alti prieteni f cunoscuti de ea(baieti) dar mai mult pe mine (like foarte des) ma ignora in unele momente (mesaje si in diminetile catre liceu) dar vorbeste cu alti baieti, fete de parca nu ar avea nimic in timpul cand ma ignora. Este anorexica. Imi puteti da niste sfaturi sau sa imi spuneti daca sa mai stau sau nu dupa ea?

Răspuns Câştigător
| sara29 a răspuns:

Din ce mi-ai relatat tu, cred ca ea te place, doar ca nu îmi dau sema dacă ea ar fi capabila, sau sa își dorească o relatie. Oricum, eu te sfătuiesc sa îi întrebi pe prietenii ei, și sa vezi ce îți zic, după aia, ai putea sa o întrebi dacă vrea sa aibă o relație cu tine, nu ai nimic de pierdut. Încearcă.

4 răspunsuri:
| sara29 a răspuns:

Eu personal, cred ca dacă vorbeste cu mulți băieți, ori e o... (înțelegi tu), ori se se înțelege mai bine cu băieții decât cu fetele.
Dacă tu consideri ca ea e o... atunci eu zic sa încerci sa o uiti (sa nu faci contact cu ea, sa nu ții legătură cu ea, etc), pentru ca nu as dori sa fi victima unei... (pentru care ai sentimente), pentru ca după aceea, inima ta (chiar dacă ești baiat), se va sparge, la figurat, în mai multe bucăți, si sa te închizi, și sa nu mai vrei sa ai sentimente pentru o alta fata (ceea ce ar fi ingrozitor).
Însă, dacă ea e genul, mai baietoasa, și se simte mai bine lângă baieti, atunci, probabil ca ori te place și vrea sa te facă gelos, ori te ignora fără sa vrea, trebuie sa fii atent la detalii, de exemplu: dacă vorbești cu ea, te privește în ochi, e un semn ca te place. Însă personal, părerea mea este ca nu te place. S-ar putea sa greșesc, nu sunt decât o alta fata care încearcă sa te ajute. Ce varsta ai? Mi-ar fi mai ușor sa te sfatuiesc.

| Clopaca explică (pentru sara29):

Avem amandoi 16 ani si este genul de fata baietoasa, da ma priveste in ochi mereu cand vorbesc cu ea si o perioada lunga de timp. Are in total 4-5 prieteni dintre care 2 baieti si 2-3 fete cu care vorbeste. Ma lasa sa o ating in unele momente, *ne jucam* cand ne vedem pe hol sau afara, imi da atentie cand sunt cu ea afara oarecum moderata spre high, face glume despre mine (doar cu mine de fata) dar nu adevarate, pur si simplu orice gaseste despre mine (inventat in CEA mai mare parte) Are obrajii rosii cand ma vede si cand ii dau atentie, in unele momente cand pleaca din clasa si se duce intr-un laborator se face ca nu ma vede dar rade in surdina cand vede cu coltul ochilui ca ma uit la ea

| Clopaca explică (pentru sara29):

Este ea baietoasa

| sara29 a răspuns (pentru Clopaca):

Din ce mi-ai relatat tu, cred ca ea te place, doar ca nu îmi dau sema dacă ea ar fi capabila, sau sa își dorească o relatie. Oricum, eu te sfătuiesc sa îi întrebi pe prietenii ei, și sa vezi ce îți zic, după aia, ai putea sa o întrebi dacă vrea sa aibă o relație cu tine, nu ai nimic de pierdut. Încearcă.

| mikelson a răspuns:

Cred că te place.
Depinde...acum cat timp ti-a dat friendzone? poate ea acum ar vrea o relatie cu tine dar asteapta sa faci primul pas...sau poate e doar prietenoasă
Asa se purta cu tine si cand iti dadea friendzone?