| Roxi70 a întrebat:

Este o fata...se crede cea mai desteapta cea mai frumoasa dar de fapt nu stie nimic. Barfeste toate fetele si pe mine la fel. Ce sa fac? Cum sa ii zic ca nu mai vreau sa ii fiu prietena?

4 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

O ignori total, sa zaca in prostia si mocirla in care se afla! O sa vezi ca atunci cand nu o mai bagati in seama o sa realizeze ce face si o sa-si schimbe atitudinea! multa bafta!

| RougeEttiquete a răspuns:

Bună.Trebuie să o ignori.Deşi e foarte greu, dar dacă face lucruri aşa josnice nu merită să îi mai fi prietenă.CU timpul o să-şi dea seama că a greşit, dar atunci o să depindă doar de tine dacă o s-o mai ierţi sau nu.

| Ammy93 a răspuns:

Roxi... o data ce te barfeste, acea fata nu-ti mai este prietena. Ii poti spune ca tie nu-ti plac fetele care barfesc. Si eu am o colega in clasa, dar eu i-am explicat cu frumosu.

| Dimineata a răspuns:

E simplu incepi sa o ignori, dar nu dintr'o data pentru ca o sa'si dea seama, e bine ca in fiecare zi sa te indepartezi putin de ea. Pe masura ce zilele o sa treaca n-o sa mai fiti ca inainte. Incearca sa fi indiferenta la ceea ce vorbeste ea sau ce face ea, iar daca te intreaba ce ai, spune-i ca nimic.
Sper ca te'am ajutat!