Eu nu sunt de acord ca 2 persoane sa fie "impreuna"fara sa existe sentimente la mijloc.Ca ce chestie doar asa de plictiseala? Doar sa te simti bine? Nu mi se pare corect, desi majoritatea care au procedat asa dupa ce s-au despartit si-au dat seama ca de fapt ei se plac si tin unul la celalalt.Stiu ca foamea vine mancand, spune nimeni sa fi indragostit pana peste urechi fara sa ai vreo relatie dar putina chimie care sa dovedeasca ca acele persoane se potrivesc trebuie sa existe.
Depinde ce era in stare sa faca pentru mine.Ma supar foarte usor si din prostii iar daca nu stie cum sa ma impece s-ar putea sa nu prind radacini prin teritoriul lui
Niciodata
cu cat esti mai nepasatoare cu atat mai bine pentru inimioara ta
o singura data am tinut la un tip enorm si m-a inselat. de atunci, am stat cu baieti, au fost relatii superbe dar nu adevarate.
la varsta mea (15 ani) nu e cazu sa tin la cineva cu adevarat. oricum totul se termina si eu raman de fraiera cu ochii in soare
Depinde de la caz la caz insa eu am inceput sa tin la el din prima zi petrecuta impreuna.Si am inceput sa il iubesc maxim dupa 6 luni(si pana atunci il iubeam dar nu asa de mult)
anonim_4396 întreabă: