Stii cine este acea persoana? Daca vrei sa te creada profu, zii profului cand intra ala care se da drept tine sa-l intrebe ceva ce numai tu ai sti, ceva de genu... care este numele de fata al mamei... Funda? avand in vedere cas primul care raspunde
Pai daca cunosti acea persoana spune-i dirigintei sau dirigintelui tau ca acea persoama a facut asta.
Sti cine e persoana respectiva? Ar trebui sa faci pe detectiva si sa-l s=o demascezi nu exista ca nu ai banuieli.Si pe mine anul trecut in iulie m-au acuzat cu ceva extrem de nasol am facut pe detectiva si avind certitudine cine e am demascat-o cu voce tare in fata tuturor si am adus si dovezi.Trebuie neaparat sa afli cine e dar daca nu reusesti tu sa nu p[lingi pentru ca asa dai mai rau de banuit.Ar trebui sa te calmezi dar ceva extrem de tare si sa sustii mereu si tare ca asa ceva nu e adevarat.Ai pe o rauvoitoare etc.etc.Respectivul respectiva nu te are la inima pentru ceva motiv si asa vrea sa se razbune.Roaga o prietena sa te ajute in acest sens. Puneti mintea la contributie trebuie sa reusiti in a demasca persoana respectiva.
Salut! Daca cunosti aceea persoana care se da drept tine vorbeste cu el/ea si spuneti punctul de vedere! Vorbeste cu profesorul de engleza si spune-i ca ala nu e idiul tau, idiul tau e altul si pana la urma daca crede bine daca nu treaba lui ce crede!
patrizia696 întreabă: