Oh, da. Te asigur eu că doar pentru că ai simţit altceva ce nu ai mai simţit până acum, nu e iubire. E doar o atracţie şi-o simpatie, atât. Şi el simte acelaşi lucru pentru tine, sau cel puţin aşa reiese din ce ne-ai povestit. Off, măi, ideea aia de "s-a pus singur pe facebook" are importanţă zero. Poate da, era trist, se simţea rău, oricum tu i-ai zis indirect că nu vreţi să vă grăbiţi, şi până nu e sigur, mai bine nu se avântă "într-o relaţie", fie ea doar un status pe facebook. De fapt în general, până nu eşti sigur că eşti cu o persoană, rămâi deschis la alte posibilităţi. Şi da, faptul că s-a pus într-o relaţie pe Facebook ar putea sugera că îşi doreşte (sau îşi dorea, poate) o relaţie reală cu tine.
Am impresia că se înfiripă ceva drăguţ între voi. Totuşi, fii precaută, dar nu atât de precaută încât să-l refuzi mereu sau să îi dai impresia că nu vrei să fii cu el. Nu te lăsa pipăită, sărutată şi mai ştiu eu ce de la a doua-treia întâlnire, ci continuă să vorbeşti cu el. Acceptă modestă orice gest drăguţ face, şi arată-te deschisă către orice idee spune (în limita bunului simţ). Vorbiţi, cunoaşteţi-vă, explică-i de ce nu îţi doreşti să vă grăbiţi, spune-i tu direct că îţi este simpatic şi că n-ai dori să ratezi şansa de a te împrieteni cu el (nu te duce mai departe de nivelul ăsta cu complimentele), doar cât să-l ajute, poate se reîmprospătează situaţia. Te rog să revii cu detalii dacă se mai întâmplă ceva, că păreţi nişte copii care s-ar potrivi bine (asta dacă nu cumva, Doamne fereşte, vrea să profite de tine, ceea ce eu sincer nu cred). Dar din nou, fii precaută! Baftă!
Ce pot spune, eu personal... nu as sta atata timp dupa o fata
Eu inteleg, ceva timp, o saptamana o 2, dar daca vad ca ma lalaie in continuu, o sa rup eu relatia, de obicei sunt tipu care... sa zicem ca sunt din o bucata...gen" Nu vrei,bine pa "
nu stau sa ma rog de nimeni sa ma bage in seama, ai grija ca poate il pierzi. acu nu zic sa sari in patu lui, dar intelegi tu ce vreau sa spun, eu incerc sa vedem daca merge vreo relatie cu o femeie (nu relatie sexuala) daca nu vrea, sau ma ia cu vrajeli, o las... renuntnu sunt atat de disperat incat sa fiu lingau ce pot spune... el poate chiar te place
Eu nu as face asa. posibil sa fie asa cum spui tu, adica sa fie si ceva probleme personale. sau nu.
Cred ca cel mai bine e sa astepti si sa vezi cum decurg lucrurile.
Sa te abordeze el.
fii sincera, draguta, consoleaza numai atunci cand o cere, dar nu prea multa insistenta. Risti sa-l plictisesti sau sa creada ca esti o prada usoara.
Nu uita ca ceea ce obtii mai greu este mult mai pretios! dar nu fite, numai naturalete. Acum esti copil, mai tarziu imi vei da dreptate.
bafta si sa fie asa cum iti doresti!
ămm... nu ai cum să iubeşti o persoană doar după câteva zile, şi mai ales vorbind doar pe facebook.
părerea mea e că a vrut să fie politicos şi să îşi încerce norocul. din momentul în care tu i-ai spus că te mai gândeşti el a luat asta ca pe un "nu" politicos. nu ştiu ce să zic. nu te mai îndrăgostii aşa repede
Mda o poveste de dragoste foarte draguta... As zice sa vb fata in fata cu el si sa-i spui totul. sa fi directa si inpunatoare ca sa stie ca vrei o relatie serioasa si ca nu glumesti.