| roxystomp a întrebat:

Este o situatie complicata si nu stiu ce sa mai fac! O prietena foarte bua de-a mea e indragostita de un baiat anume. Acum ceva timp ea a aflat ca si mi-e imi place de acel baiat! Toate bune si frumoase pana la o petrecere. Prietena mea a primit o provocare impreuna cu acel baiat! Ei s-au dus intr-o camera si de fata cu cel ce a pus provocarea el a pipait-o pe ea. Acum in poveste se mai baga inca o persoana! O scorpie si o vipera pe care eu nu o suport. de fapt nimeni nu o suporta! Cineva i-a zis prietenei mele ca eu "ii dau raportul scorpiei despre tot ce face ea". Ea nu m-a crezut cand i-am spus ca nu-i adevarat, prietena mea mergand pe pretextul "iti place de acelasi baiat! Avand in vedere ca sunt cu el, esti in stare de orice!"!
Acum eu nu stiu ce sa mai fac! Eu tin mult la aceea prietena, si chiar nu ma deranjeaza faptul ca e cu acel baiat! Dar nu ma crede in legatura cu acea scorpie! Cum rezolv situatia asta?

1 răspuns:
| Sabinutza16 a răspuns:

Foarte complicata situatia ta, eu iti sugerez sa vb foarte serios cu prietena ta si sa-i zici ca ce crede ea nu e adevarat, spune-i adevarul, spune-i ca prietenia voastra este mai importanta decat un baiat. Depinde si de cand va cunosteti si cat de apropiate sunteti prietena ta si cu tine, dar crede-ma daca tine la tine atunci te crede happy aminteste-i prin cate ati trecut impreuna si cat de bine va inelegeati inainte si pune-i ca nu vrei sa arunci totul doar pentru un baiat si o situatie atat de stupida happyVorbeste-i din inima si vei vdea ca totul va fi bine happy