Nu e sanatos. dar daca totusi vrei, poarta tocuri mici sub 5 cm.
succes!
Well nu conteaza inaltimea, greutatea, conteaza cum te simti tu pe tocuri. Daca esti ok si simti ca o poti face, fa`o! Eu nu iti recomand asta deoarece e incomod si nu vad rostul. But this is my idea.Nu obisnuiesc sa port tocuri decat daca este obligatoriu si sincera imi e bine asa.
Poti sa porti(oricum, faci cum vrei), dar nu prea e corect
ink de adolescenta ti se formeaza gresit piciorul, datorita formei pantofului
nu ar fi bine sa porti chiar asa de devreme, ai timp toata viata
si apropo, cizmulitele fara toc etc. sunt ff ok, ff dragute
papa
Pai parerea mea.este ca poti sa porti ce doresti si in ce te simti tu bine, si crezi ca te avantajeaza. Nu in fiecare zi cu tokuri, dar iti pot lua de 2 3 ori p saptamana pentru ca este la moda. Insa sa nu pari prea extravaganta.
Nu este o lege. Trebuie sa porti ce iti place tie, in ce te simti tu mai bine. Ba chiar o sa fii etichetata ca pitipoanca daca nu sti la ce sa porti tocurile, asa ca si moda se implica foarte mult aici. Succes!
Dupa parere mea nu este bine. Sunt unele fete care se cred cool si o fac dar nu e pentru binele lor. Tocuri trebuie sa porti cand vei avea peste 20 de ani. Nu mult timp vei mai fi adolescenta.
Dupa parere mea nu este bine.Sunt unele fete care se cred cool si o fac dar nu e pentru binele lor.Tocuri trebuie sa porti cand vei avea peste 20 de ani.Nu mult timp vei mai fi adolescenta.