| Jsksjjqkajkaja a întrebat:

Este OK ca mama sa aiba mereu locația mea pe o App? Mie mi se pare ca imi încalcă intimitatea și totodată ca nu are încredere. De cele mai multe ori s-a întâmplat când atunci când nu i am putut răspunde, să își facă filme în cap ca sunt cu vreun băiat și D astea. sau când recent am rămas la bunica mea, am plecat supărată pentru ca mai voiam să stau, având în vedere ca ne vedem destul de rar, și mama a tras concluzia ca sunt supărată pentru ca as fi avut în gând sa fac altceva sau să mă văd cu cineva/ o întâlnire fara ca ea să știe. Mai sunt întâmplări mii și mii de genul ăsta. Eu îi spun aproape orice, și cu cine mă văd și unde sunt, dar totuși. totul are o limită. Aproape. Fiindcă nu vreau să îi spun ca mă văd cu un băiat, ca imediat mă pune să l aduc acasă din prima, ceea ce nu este tocmai ok, sau dacă merg departe de casă crede ca mi se va întâmpla ceva. Și mai sunt câteva a povești de genul. Cum pot să o conving să fie de acord să nu mai fiu pe acea aplicație, să nu mi mai vadă locația și să fie mai liniștită? Am aproape 17 ani!