| ariastuff a întrebat:

Este ok nota 7, 70 la simulare la evaluarea nationala la romana? am primit rezultatul azi si nu sunt multumita cu el. Corectoarele mi-au scazut 1, 40 pe gramatica (pentru ca am gresit nu am ce comenta) dar 0, 90 pe rezumat + exercitii la literatura in care eu nu am gresit. Am vorbit si cu meditatoarea mea si a zis ca nu trebuia sa imi scada asa de mult. Sunt foarte stresata si nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Daca tu stii care este nivelul tau de fapt, nu trebuie sa iti faci griji pentru simulare, fiindca la examenul real e mult mai probabil sa iei o nota buna sau foarte buna.Trebuie sa ai incredere in fortele proprii si sa muncesti constant. Atunci vei putea face contestatie fara vreo indoiala ca, dupa asta, ti se va scadea nota mai mult.

| ariastuff explică (pentru dullcat):

Multumesc, (si pentru toti care mi ati zis sa muncesc mai mult asta o sa fac, deja m-am apucat)

| dullcat a răspuns (pentru ariastuff):

Super, succes!

5 răspunsuri:
| AdioTPU a răspuns:

Poti face contestatie dar ai grija, exista riscul sa iei nota mai mica.

| 120bulevard a răspuns:

Cam slab. Eu am luat 8.35 la simulare pe un eseu conceput de mine pe loc. Trebuie sa mai exersezi, sa asezi bine textul pe foaie, sa nu mai scrii labartat si sa ai cat mai putine taieturi. E ceva extrem de important care te poate costa un posibil loc la o facultate.

| Fonk a răspuns:

Mai depune niște efort pentru a obține rezultatul dorit, nu mai pierde vremea pe contestați pentru o nota care nu are rost.