E posibil ca asta sa se intample in scolile in care nu este suficient spatiu. Nu peste tot. Depinde la ce scola esti. Daca va fi asa, nu prea avem noi multe de facut. Va trebui sa te imparti astfel incat sa reusesti sa te mentii pe linia de plutire...
Psihoyounger
Da normal ca este posibil. Si eu cand eram clasa a 7-a invatam dupa-amiaza..si aveam timp...Trebuie sa ai grija cum iti imparti timpul pentru a putea face tot ce trebuie. pa-pa. succes.
Hei dc te'ai speriat? eu cand am fost in clasela 1-4 am facut dimineata apoi in 5-8 am facut dupa masa...este adevarat ca nu prea mai ai timp destul dar pe acela care il ai invata sa il foloseti cu cap...pana la urma ai sa vezi k nu e asa rau:p.acu` eu sunt in primul an de liceu si mi-e greu dimineata
Buna Schoky, programul pe care il aveam in clasa a 7`a era foarte obositor, la ora 9:30 dimineata plecam la antrenament(handbal) pana la ora 12, incepeam orele la 13:00, de la antrenament plecam la scoala, iar drumul iarna era dificil (masini, gheata, zapada multa pe trotuare), pana la ora 18:00-19:00, iar seara, cand ajungeam acasa nu mai aveam energie incat sa ma pot concentra la invatat.Foarte multi oameni considera sportul o activitate usoara, de recreere, insa nu si la sportul de performanta.Sunt multumita ca am acest program incarcat, comparativ cu elevii de varsta mea care au altea "activitati":tigari, batai in curtea scolii, sex in wc si multe altele, de care sigur profesorii sunt constienti, dar nu iau masuri.
Sa stii ca e fain dupa`amiaza. :X am fost si eu in a 7`a si a 9`a :X acu` sunt de dimineata
Nah si pentru. mine a fost greu, dar m`am obisnuit si chiar imi placea cu exceptia catorva lucruri, care nu sunt legate de scoala
Oricum trebuie sa ne adaptam la conditiile pe care le avem .
Bafta la scoala! :*