Da, eu am reusit sa ma schimb, si eu eram usor timida cadn eram mica, acum pot sa ma bag in vorba cu persoane random, nu mai am treaba, trebuie sa t duci in cat mai multe contexte sociale, sa te obinuiesti sa fii pritre oameni si sa comunici cu ei. Stand acasa si gandind prea mult iar in societate stand intr-u colt anxios fara sa actionezi n-o sa reusesti niciodata
Mereu e loc de mai bine... o zic în general.
Normal că poţi să schimbi caracter, nimeni nu se naşte sociabil şi tupeist, asta depinde doar de tine şi de persoanele din jurul tău, sau mai bine zis depinde doar de tine şi de ambiţia ta.
Dacă stai mereu închis în casă şi te duci doar la muncă apoi vii înapoi, aşa nu o să scapi de "timidatate".
Vorbeşte pe Facebook cu fete, băieţi, fă-ţi prietene, nu neapărat iubite, doar prietene. aruncă timiditatea laoparte şi încearcă să devii mai încrezător în forţele proprii, unele persoane te acceptă aşa cum eşti chiar dacă ţie ţi se pare că ai unele defecte.
Da, dar unele circumstante pot influenta si daca esti timid sau nu
Normal, mereu credem că e ceva care ne trage înapoi, dar nu e. Trebuie doar să găseşti persoana potrivită în faţa căreia să-ţi dispară timiditatea.
anonim_4396 întreabă: