anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil sa iti schimbi caracterul? Adica eu de obicei sunt mai timid, si mi-e mai greu sa socializez, pot sa fac ceva legat de asta?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, eu am reusit sa ma schimb, si eu eram usor timida cadn eram mica, acum pot sa ma bag in vorba cu persoane random, nu mai am treaba, trebuie sa t duci in cat mai multe contexte sociale, sa te obinuiesti sa fii pritre oameni si sa comunici cu ei. Stand acasa si gandind prea mult iar in societate stand intr-u colt anxios fara sa actionezi n-o sa reusesti niciodata

| RAY a răspuns:

Nu il schimbi il modelezi, adica adaugi ceva nou la personalitatea ta

| Alexuţ02 a răspuns:

Mereu e loc de mai bine... o zic în general.

Normal că poţi să schimbi caracter, nimeni nu se naşte sociabil şi tupeist, asta depinde doar de tine şi de persoanele din jurul tău, sau mai bine zis depinde doar de tine şi de ambiţia ta.

Dacă stai mereu închis în casă şi te duci doar la muncă apoi vii înapoi, aşa nu o să scapi de "timidatate".

Vorbeşte pe Facebook cu fete, băieţi, fă-ţi prietene, nu neapărat iubite, doar prietene. aruncă timiditatea laoparte şi încearcă să devii mai încrezător în forţele proprii, unele persoane te acceptă aşa cum eşti chiar dacă ţie ţi se pare că ai unele defecte.

| anonim_4396 explică (pentru Alexuţ02):

Da, dar unele circumstante pot influenta si daca esti timid sau nu

| Alexuţ02 a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal, mereu credem că e ceva care ne trage înapoi, dar nu e. Trebuie doar să găseşti persoana potrivită în faţa căreia să-ţi dispară timiditatea.

| wpetterssone a răspuns:

Propuneți să cunoști în fiecare săptămâna o persoană nouă.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Da...tot ce vrei tu e dincolo de frica : ))

| anonim_4396 explică (pentru IoanaRoman09):

Okewinking