| Fantasy a întrebat:

Este posibil sa iti vinzi sufletul diavolului fara sa iti dai seama sau fara sa stii?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| ToxicGirl a răspuns:

Am auzid de chestia asta.nu stiu sigurat daca este adv...dar am auzit unele povesti care zic ca ti se arata in vise si cateodata nu poti sa iti dai seama daca chiar ti-ai vandut sufletul sau nu.sau poate nu iti mai amintesti visul...happy

3 răspunsuri:
| Balmung a răspuns:

De obicei ne vin in minte ganduri ce nu ne apartin de fapt. Cele intunecate si macabre, ba chiar si cele mai putin rele dintre ele vin de la diavol. Poti trece inconstient de partea lui daca te departezi de Dumnezeu, si te dedici trup si suflet vietii materiale. Devening un ravratit al societatii, iesind din orice tipar moral. Poti sa iti vinzi sufletul diavolului si daca doresti lucruri aparent imposibil de realizat. Nu il vinzi, doar te lasi stapanit de el. Poti reveni la Dumnezeu, dar foarte greu si cu multa straduinta, credinta, rugaciune post si fapte bune.

| fLrYdzstr a răspuns:

Dracu ( divaolul ) se poate apropia de tine fara sa-ti dai seama, cu cat faci mai multe prostii cu atat el se apropie mai mult de tine si te poate stapani cu usurinta.

| tazz4 a răspuns:

Nu! De unde ai scot prostiile astea?