| Rin_Hidan_1993 a întrebat:

Este posibil sa te indragostesti de cineva fara sa il vezi macar o data?

13 răspunsuri:
| HighByTheBeach a răspuns:

Buna.
Cum nu cred nici in dragoste la prima vedere, mi se pare imposibil sa te indragostesti de cineva pe care nu l-ai vazut niciodata. Adica ar fi putin absurd. Cum ai putea sa iubesti trasaturile fizice si calitatile morale unei persoane pe care nu o cunosti? Poate in vise, cand iti imaginezi o persoana cu calitati perfecte este alta treaba, insa nici acolo nu poate merge vorba de dragoste sau chiar de simpatie, ci doar de o simpla dorinta.

| RAY a răspuns:

Te poti indragosti de caracterul ei, da e posibil

| OnuOnulică a răspuns:

Da.

| neutrino a răspuns:

Da, multor tineri le trebuie o motivatie, atunci cand se afla in baie.

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Eu unul cred ca este posibil dar mi se pare o prostie.

Exista persoane care se pot atasa de stilul unei persoane pe care o vad pe cine stie ce site de socializare dar pe care nu o cunosc in viata reala.

Uite de exemplu aici...O persoana prostuta s-ar putea atasa de mine, de tine, de oricine... dar cine stie cum suntem noi in realitate? Poate ca aici jucam teatru.

Cine stie? Faza e ca te poti atasa de felul de a fi al cuiva fara sa-l cunosti insa nu ai nicio garantie ca acea persoana nu joaca teatru.

Deci eu cred ca este posibil dar numai o persoana prostuta ar putea face asa ceva.

Sper ca nu am jignit pe nimeni.
Succes!

| aXy99 a răspuns:

E posibil sa iti placa de caracterul/mentalitatea/personalitatea persoanei respective, dar de indragostit nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum? Daca nici nu stii cum arata cum sa te indragostesti? N-am mai auzit de asa ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, şi unicornii există.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice este posibil. eu una cred ca este posibil dar exista marea posibilitate sa descoperi ca, de fapt, acea persoana nu este cum credeai tu

| Dugalle a răspuns:

Raspunsul este categoric NU. Cei ce iti vor spune ca da sau vor inclina spre o probabilitate pozitiva : sunt doar niste visatori, prea visatori.

| FrumusicaSufletista a răspuns:

Eu cred ca e posibil să te îndrăgostești de persoană cu care comunici fără să o vezi deoarece îți imaginezi cam cuum este și te îndrăgostești de persoană creată de tine, Însă să te îndrăgostești de persoană care este ea cu adevărat nu e posibil în majoritatea cazurilor

| visulmeu a răspuns:

Nu.

| Yasmina455 a răspuns:

Nu prea cred