| bubblegum a întrebat:

Este posibila o relatie intre o fata de 15 ani si un baiat de 19? Credeti ca baiatul o considera pe fata prea mica...sau chestii de genu? multumeeesc anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibila dar nu acum.cand tu vei avea 17-19 ani si vei fi o tanara femeie. nu 15 ani esti un copil imatur psihic si moral matura doar fizic. iar el ar fi pedofil daca ati intretine relatii sexuale.ai auzit de cei ce violeaza copii nu? pune pe unul in varsta de 9 ani sa violeze una de 5 ani? cum iti pare? problema e cam aceeasi si la voi doar ca el e matur si tu copil.

16 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Totul e posibil numa poate are mai multa experientza si o sa vrea mai mult de la tine

| lavynika a răspuns:

D sg pushkaria...ma kopilule...kayan...ai problema? domane dek sa dai kommuri din astea mai bine taci din gura...nrml mei k e posibila. dif oricum e doar de nai...nu ask c zic toti tampitzii.succes:*

| marsy a răspuns:

Posibil.

| Dorinel a răspuns:

@Angel ma mir ca nu iti iei unu la 30 de ani cu copii si nevasta

| want2bMajestic a răspuns:

Nu este chiar asa d adecvata relatia dar merita din momentul in care el tine la tine... posibil sa t faca iresponsabila si imatura...

| yuli10 a răspuns:

Angel nici nu vreau sa-mi imaginez ce prieten ai tu, probabil acel tip are grave probleme cu moralitatea.

| yuli10 a răspuns:

Si eu am avut o relatie cand aveam 16 ani cu un baiat de 21 dar ma considera mai mult o prietena si evident nu voia sa devina ceva serios si intelegeam perfect. in primul rand ca nu e legal si in al doilea rand pune-ti intrebarea : "ce avem in comun?". doi ani mi se pare suficient ca diferenta de ani pentru ca sa aveti aceleasi interese.

| catalina_2916 a răspuns:

Da.normal...eu am 16 ani si prietenul meu 22...si ne intelegem f bine...niciodata n-a adus in discutie diferenta de varsta intre noi...conteaza doar sa va intelegeti bine, sa tineti unul la celelalt si sa va respectati... diferenta de varsta nu e un obstacol... dar la voi e chiar mica aceasta diferenta...si in plus baiatul trebuie sa fie mai mare k fata, pentru ca de obicei ei se maturizeaza mai greu k noi... pup

| BlueDreams a răspuns:

Daca exista iubire totul e posibil.

| Viuvi a răspuns:

Da, este posibilia! insa tu trebuie sa ai grija cu el... el fiind mai mare sa nu vrea altceva de la tine...inainte sa te "aventurezi" intr-o relatie cu el cunoastel mai bine, vezi ce-i poate pielea, ce gandeste.
Acum, poate lui nu-i convine diferenta de varsta, asta depinde de la baiat la baiat...
Te-am pupat!

| kayan a răspuns:

Este imposibila, clar!
fetele de 15 ani au voie, prin lege, sa se combine doar cu baieti din categoria de varsta 14-16 ani. risti puscaria!

| tremuriciiuliana a răspuns:

Dupa parerea mea merge relatia doar daca se iubesc

| VladDu a răspuns:

Este foarte posibila. In general fetele cauta baieti mai mari pentru se inteleg mai bine cu ei

| adelle23 a răspuns:

Este posibila daca fata ii ofera ceva in schimbwinking unu de 19 sau 20, 21 nu sta cu ea ca sa ii dea sa bea suc oh go on

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a răspuns:

Eu am 14 ani sh prietenul meu are 21 si nu se poarta cu mine d parca as fii o copila... daca relatia mea este posibila sigur sh relatia fetei d 15 ani se poate...succes...:*::

| Gabriela_5005 a răspuns:

Nu conteaza diferenta varstei din moment ce exista dragostea...:dtongue