| DelphhiN a întrebat:

Este prea devreme sa-mi incep viata sexuala? am 16 anibig grin.nu ca s dori neaparat dar daca e sa se intample sa nu spun... NU VREAU...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul meu de vedere da e prea devremebig grin
eu nici la 18 nu as vi destul de pregatitalaughing
si la urma cand e faza ca dezbracatu.ramai blocat si no mai poti facelaughing

| EuSiCuMine a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti : prea devreme prea tarziu.
Cand vei vedea un baiat care te atrage cu adevarat smug si sti ca poti avea incredere in el. Fa'o!

| MMihai a răspuns:

Când eram eu tânăr fetele își începeau viața sexuală cam în anul 1, 2 sau 3 de facultate, deci după 20 de ani, că terminau liceul la 19 ani!

| DelphhiN explică:

Thanks.:X

| izabella01 a răspuns:

In cazul in care nu ai dori neaparat sa o faci, este devreme. Fa-o doar daca o doresti foarte mult. Cei mai multi au facut-o asa doar pentru ca partenerul a vrut. Nu e bine asa, daca nu o il doresti pe iubitul tau, inseamna ca nu il iubesti! Ai fantezii erotice cu el? Daca nu, atunci raspunsul este concret: NU! Nu te lasa dominata de el! De cand sunteti impreuna? Depinde foarte mult si de acest fapt. happy

| corryna_3952 a răspuns:

Eu zic ca nu e devreme
...dar ai grija cu cine te incurci...s-ar putea sa suferi daca te incurci cu un nesimtit care dupa aia le zice prietenilor lui ce a facut cu tine!

| express11 a răspuns:

Ahahaha! mai bine mai tirziu, acum cred ca ai alte obiective in viata, iar cu sexul...o sa ai timp destul.si sa mai stii una-majoritatea cred ca va fi primul si ultimul...viata te duce pe mai multe drumuri.