| Anonim6666644 a întrebat:

Este rusine daca un barbat nu bea si nu fumeaza?

16 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu cred ca e mai rusinos cand se destrabaleaza stand in crasma si pufaind ca dracu.

| FemeiaPisică a răspuns:

Cum să fie asta o ruşine? Este ceva minunat şi deosebit!

| corbulalbrosu a răspuns:

Pai ce barbat e acela? Si mai ales daca mergand "afumat" acasa nu ii trage si o bataie "preventiva" partenerei de viata. laughing

| milan9 a răspuns:

Nicidecum. Arata ca are caracter si vointa puternica. Este un om puternic.
Are demnitatea de a nu se inscrie in "spiritul de turma"...

| KillMePlease a răspuns:

Rusine? In niciun caz.
A bea si a fuma nu este obligatoriu pentru un barbat (si pentru femei) asa ca nu vad care ar fi motivul rusinii.

| Wøodenpints a răspuns:

Este cea mai mare înjosire adusă genului masculin.
Un bărbat adevărat bea, fumează, joacă la păcănele și are cel puțin 5 femei pe noapte.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Serios,omule? Poate prietenii tai betivii cred ca este o rusine, dar femeile aprecieaza barbatii fara vicii

| danutzu96 a răspuns:

Este o rusine daca o face. Lasa-i pe cei care o fac ca o sa ii vezi mai tarziu, distrusi.

| drogh a răspuns:

Nu. Este un exemplu de baiat deoarece multi din ziua de azi se lasa influentati prea usor.

| LaughingKarima a răspuns:

E mai bine asa decat unul care fumeaza sau bea.

| doreal a răspuns:

Nu, chiar deloc. Inainte baietii de genul asta erau cautati mai ceva ca pantofii la reducere. Doar acum e la moda sa ai un betivan dupa tine, pentru unele bineinteles.

| Irinoasa a răspuns:

Eu zic ca e o cinste mai degraba. Multi tineri cad in anturaje proaste din pacate. Cat de mult ma bucur ca la mine in casa nici nu se bea nici nu se fumeaza!

| DarkEyesR a răspuns:

Nu,in niciun cazhappy.E de admirat astahappy

| Justy7 a răspuns:

Nu

| Dimitrita_Ursu_1999 a răspuns:

Nu este o rosine. El duce doar un mod de viata mai sanatis.

| claudiucmc a răspuns:

Nu in opinia mea. Arata ca are tăria de caracter de a nu se lăsa condus de vicii

Întrebări similare