Eu cred ca e mai rusinos cand se destrabaleaza stand in crasma si pufaind ca dracu.
Pai ce barbat e acela? Si mai ales daca mergand "afumat" acasa nu ii trage si o bataie "preventiva" partenerei de viata.
Nicidecum. Arata ca are caracter si vointa puternica. Este un om puternic.
Are demnitatea de a nu se inscrie in "spiritul de turma"...
Rusine? In niciun caz.
A bea si a fuma nu este obligatoriu pentru un barbat (si pentru femei) asa ca nu vad care ar fi motivul rusinii.
Este cea mai mare înjosire adusă genului masculin.
Un bărbat adevărat bea, fumează, joacă la păcănele și are cel puțin 5 femei pe noapte.
Serios,omule? Poate prietenii tai betivii cred ca este o rusine, dar femeile aprecieaza barbatii fara vicii
Este o rusine daca o face. Lasa-i pe cei care o fac ca o sa ii vezi mai tarziu, distrusi.
Nu. Este un exemplu de baiat deoarece multi din ziua de azi se lasa influentati prea usor.
Nu, chiar deloc. Inainte baietii de genul asta erau cautati mai ceva ca pantofii la reducere. Doar acum e la moda sa ai un betivan dupa tine, pentru unele bineinteles.
Eu zic ca e o cinste mai degraba. Multi tineri cad in anturaje proaste din pacate. Cat de mult ma bucur ca la mine in casa nici nu se bea nici nu se fumeaza!
Nu in opinia mea. Arata ca are tăria de caracter de a nu se lăsa condus de vicii