Asta inseamna sa razi de boala cuiva sau de deficientele cuiva. ceea ce nu prea agreez
Da de unde? Iti da un aer de intelectual daca nu esti timorat de faptul ca porti ochelari.
Nu e rusinos sa porti, e o necesitate; eu port de la 6 ani.
Daca porti ochelari e treaba ta nu a celor din jur, important e sa-ti placa tie si sa-ti protejezi sanatatea.
Daca rad de tine inseamna ca nu sunt prieteni sau ca pur si simplu sunt niste persoane fara minte.
Nu, nu e rusinos. daca prietenii mei ar rade de mine ca port ochelari aia nu se numesc prieteni, si am descoperit anul trecut cine mi-e prieten adevarat, pentru ca port aparat dentar. si nu mi-e deloc rusine
Esti rusinos sa porti ochelari de soare cand afara e urat, in casa, in club sau chiar in poze uneori. Dintr-un mijloc de protectie a ochilor, a devenit un mijloc de acaparare a atentiei, de-a te face mai cool, trendy, dar nu e decat o bijuterie a manelizarii.
Ochelarii de vedere: nu e rusine sa-i porti in nicio imprejurare, situatie sau circumstanta. Nu port, dar nu-mi trezeste niciun alt fel de sentiment daca vorbesc c-o astfel de persoana.
Apropo, poza ta e facuta in casa?
Nu este rusinos, ochelarii de vedere sunt o necesitate si nu trebuie sa iti fie rusine sa ii porti.
Adica daca prietenii rad de tine, tu n-ai voie sa-ti refaci vederea? Nu conteaza ce cred ceilalti, ochii tai sunt mai importanti.
E cam aiurea sa porti ochelari de soare in casa sau noaptea. Poate doar daca o tii intr-o betie de 3 zile si nu vrei sa iti vada careva ochii sau cand adormi la masa. Pozele facute in baie, in oglinda, cu ochelari de soare si cu telefonul intr-o mana mi se par cam jenante, intr-adevar. Daca rade careva de tine ca porti ochelari pentru a corecta vederea inseamna ca e batut in cap.
Nu, mai ales ca iti poti alege niste rame potivite pentru fata ta si trendy, de ce nu?^^ Nu ar trebui nimeni sa mai rada in ziua de azi de persoanele care poarta ochelari, pentru ca a devenit deja o moda sa poti ochelari.
Si eu port de vreo 4 ani si ma doare in parti de parerea altora.
Ce-i drept nu s-a luat nimeni de mine ca port ochelari, dar exista o reticenta impotriva noastra gen: cu ochelarista aia stai, ma? sau tot felul de tampiti care fac glume proaste!
Niste idioti!
Nu. De ce sa fei rusinos?
Eu port ochelari.la inceput intr-adevar unii colegi mai rautaciosi au rad de mine, dar nu le-am dat atentie ...si acum in momentul de fata nu imi mai zic absolut nimic. S e comporta cu mine ca la inceput. Nu te teme prietenii adevarati te vor accepta asa cum esti
Have a nice day!
Nu, nu e deloc rusinos. Daca tu sti ca ochelarii iti fac bine, n-ar trebui sa asculti ce zice lumea. Mereu se vor gasi niste "inteligenti" care sa isi bata joc de tine, dar daca ii tratezi cu indiferenta uita si te lasa in pace.
Cat despre faptul ca prietenii mei ar rade... ma indoiesc. Poate facem cu totii misto putin si dupa ne reluam discutiile zilnice. Eu port ochelari [numai la pc, ce`i drept] si toti care m-au vazut cu ei la ochi au spus ca-mi sta ok. Si daca prietenii ar incepe sa rada de tine, inseamna ca nu iti sunt prieteni.
Nu este de loc rusinos sa porti ochielari!
Fiecare dintre noi are o problema, si cel care rad au una cu creierul.
Io am facut prostia sa-mi iau o pereche de ochelari heliomatici si acum...si iarna am ochelari de soare si cel putin mie nu mi-e rusine
Eu nu am probleme cu vederea. Am pus o pereche de ochelarii si majoritatea prietenilor mi-au spus ca imi sta foarte bine cu ei, chiar si mie mi-a placut cum imi statea. In fine! Important este sa ai grija de tine, nu de vorbele persoanelor. Altii rad de cei cu ochelari, dar rad ca prostii, pentru ca de fapt ochelarii sunt un ajutor!
E un gest de imaturitate sa rada de tine pentru simplu fapt ca ti-ai pus ochelari. Nu e deloc o rusine, unora le sta chiar bine cu ochelari. Poate ti se pare tie rusinos la inceput, dar dupa o saptamana o sa si uiti ca ii ai
Nu neaparat...
exista si ochelari care te fac sa arati frum
si eu port.
nu prea`mi place da` nu a zis nimeni nimic
Nu, de ce sa fie rusinos? Daca iti sunt prieteni nu vor rade de tine, iar ochelarii ii porti pentru a-ti corecta un defect de vedere. Daca esti sigur pe tine nu au de ce sa rada sau ma rog daca sunt niste idioti cred si eu ca vor rade.Nimeni nu e perfect! Am purtat si eu ochelari.
Daca tu trebuie sa porti, este treaba ta nu a celor din jur.Pe ceilalti nu trebuie sa ii intereseze cum iti sta, ci ca ai avut curajul sa ii porti, pentru ca multi au probleme gen "aolew cum imi sta cu ochelarii astia nu-i mai port"... este mai importanta sanatatea ta decat parerea altora. Daca rad de tine inseamna ca nu le pasa de sanatatea ta.
Vaii eu de la 2 ani jumate am inceput sa port :d. nu. i nimic rau. cel putin eu m-am obisnuit cu tot felul de porecle si . Toata lumea imi zice ca imi sta mai bine cu decat fara
aa. si daca vor rade vor rade d prosti
Nu este rusinos, tot ma straduiesc sa ii bag asta in cap uei prietene . Eu am purtat ochelarii ei timp de 6 zile [ la scoala ], si nu a ras nimeni. Nu imi este rusine dar cred ca as prefera o pereche de lentile de contact.
Pentru ca as dori sa imi schimb culoarea ochilor si eu sunt mereu in miscare si daca ar trebui sa port ochelari de vedere pentru ca vad in ceata la ora de sport nu as putea face nimic la partea de gimnastica si asta ar fi un chin pentru mine asa ca prefer lentilele. Dar ma repet, nu este o rusine sa porti ochelari. Sunt chiar la moda.
Ce este mai rusinos, sa porti ochelari sau sa fii prost?
A purta ochelari este o necesitate, oricine poate ajunge in aceasta situatie, de ce sa ne rusinam, ochiul uman sufera de pe urma modernizarii, si deci apare implicit nevoia de a purta ochelari pentru a ne reda vederea,,,,
Ce fel de prieteni sunt aceia care rad de tine? Eu nu ii consider prieteni, ci mai degraba niste oameni care vor sa profite doar de ajutorul tau, atat