Eu cred ca intr-adevar omul este stapanul naturii, pentru ca din cauza noastra s-a suptiat stratul de ozon(prin poluare)si s-au realizat acele schimbari de clima bruste.Totul este stiinta, totul este bine pus la punct, in perfecta armonie.De la aparitia omului totul s-a dereglat.Omul a vrut sa cunoasca, sa faca experimente, sa vada ce-l inconjoara.De aceea acum se cunoaste alcatuirea si celui mai mic lucru din natura.Natura a ajutat foarte mult in realizarea experimentelor. Oamenii au construit automobile, aparate pentru orice, dar acestea sunt daunatoare atat pentru noi cat si pentru natura.Omul contoleaza tot pentru ca oricand poate distruge toata Terra numai cu ajutorul catorva bombe.In ciuda acestora omul acum se chinuie sa pastreze Pamantul cat mai mult timp.De aceea s-au inventat materialele biodegradabile, automobilele/aparatele ecologice.Suntem pe duca din cauza noastra, cu toate ca e bine cu atatea aparate care iti fac viata mai usoara.
Eu cred ca nu, deoarece la inceputul lumii cand nu prea erau oameni, natura era libera si nu o controla nimeni.Natura se pastreaza daca noi(oamenii)nu ne mai amestecam in treaba ei si sa o lasam sa creeze frumusetile pe care le creaza. Sper ca te va ajuta...am gandit-o pe moment
Omul nu este stapanul naturii deoarece nu poate opri cursul naturii
in plus cel care a creat natura are autoritate suprema si poate sa o modifice in functie de dorinta dar omul nu o poate modifica din cauza ca nu este stapanul ei dar intr-un fel este deoarece din cauza lui imperfecta milioane de plante si animale sunt pe cale de disparitie unele chiar au disparut si astanu este totul mai sunt o multime de probleme cu care natura se confrunta zi de zi si raspunzator introo oarecare masura este omul
anonim_4396 întreabă: