| puffika a întrebat:

Este un baiat care tot face zazanie pe afara dupa ce i-am dat nr meu de telefon ca sa-nmi bat joc de el.na o imitam pe o fata.Si aacum imi pare foarte rau ca am facut asta pe langa faptul ca ma terorizat si ma suna si la 7 dimineata si seara.

De cateva zile eu am pus ochii pe alt baiat care sta cu baietii de la mine de la bloc si prostul ala s-a dus la el cat timp se uita la mine si ia bagat numai prostii in cap. Apoi ma suna cu nr ascuns ca sa-i arata ca vai ca are nr meu si eu m-am enervat si m-am dus la el si i-am spus "Ai dc suni cu nr ascuns?"de fata cu tipul pe care il plac si el nu a recunoscut dar sunt foarte sigura ca el era fiindca se uita la mine insistent, amandoi si fiindca numai el are nr meu.Nu stiu ce sa fac.Si baiatul cu care vroiam sa flirtrez mi-a jurat ca nu el a sunat dar eu sunt sigura ca el a fost!

Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba`ti nr de telefon big grin eu asa fac cand ma deranjeaza cineva (si eu am dat nr)

si in legatura cu baiatul pe care il placi, incearcaa sa porti o discutie cu el si sa-i spui totbig grin bafta! xD

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Ce să faci, @puffika? Trebuie să-ți asumi greșelile și altă dată să nu mai faci. Dacă te mai sună nu-i arăta că te enervezi, nu-i mai reproșa că te sună, tratează-l cu indiferență și se va plictisi.
Mari succese și numai zâmbete!

| puffika explică:

Ms mult @Imperia dar ma barfeste cu toti si ma scoate din minti, suna cu nr ascuns si spune ca "Nu sunt eu" pana si tata i-a spus ca daca ma mai suna il distruge!
Help me!

| kidu03 a răspuns:

1.Inchide-i telefonul
2. Daca te suna de dimineata sau cand ai treaba inchide telefonul, asa ii consumi minutele
3.Bate-ti joc de el la tel
4.Nu mai da numere de tel persoanelor de genul lui happy

| dya_5032 a răspuns:

Nu mai da nr.`u tau la toti fraierii.
Convinge -l pe respectivul baiat pe care-l placi ca nu-i adevarat:d
Minciuni. Ceva
Te-am pupat:*